POMOCY ! Panasonic x10e jako monitor

xxDawidxx

New member
Na samym początku chciałbym się ze wszystkimi serdecznie przywitać, gdyż jest to mój pierwszy post na hdtv.com.pl :) ( czołem! )

Piszę z prośbą o pomoc, jestem już prawie zdecydowany na model tv z tematu. Ostatnimi czasy jednak pojawił się problem, ponieważ będę zmuszony do rezygnacji z monitora i używania TV jako wyświetlacza. I teraz pytanie, jak ten panas poradzi sobie z sygnałem z pc:confused: TV będzie używany w 40% ps3 30% tv 30% monitor.

Z góry dziękuje za pomoc, oraz przepraszam jeśli pojawił się już podobny temat ( opcja "szukaj" była użyta, wiec jeśli strzeliłem babola to sorki :) )

POZDRAWIAM!

xxDawidxx

New member
:(( kiki z tego co widzę na forum ogarniasz te telewizory, może doradziłbyś mi coś innego? odległość 1,6 - 2,5 m zależy mi na hd ready ( nie wiem czy w tv da sie zmienic na inna niz natywana rozdzielczosc lubie pograc w cs source ale mam slaba grafe i pewnie na full hd mi nie pojdzie ) będę oglądał za dnia ( mam jak coś rolety ) i w nocy sygnał kablówka, reszta tak jak w 1 postcie.

moze 37v4000 sony

toska 40lv675dg - > tyle ze o niej nic nie wiem i to jest full hd

Ostatnia edycja:

bogaty

New member
Bez reklam
Jeśli do gier konsoli i oglądania TV to tylko plazma, jak do PC to raczej nie. Problem z statycznymi obrazami może z początku doskwierać, lepiej LCD do PC.

Do góry