Pomoc w wyborze TV 65"

Uroboroos

New member
Witam.

Kończę właśnie remont mieszkania i potrzebny będzie telewizor do salonu. Wielkość to raczej 65 cali, ponieważ odległość do ekranu to około 2,5-3m.

Głównie będzie służył do serwisów streamingowych, kanałów sportowych oraz konsoli PS5.

Salon jest od strony południowej, ale użytkowany będzie raczej wieczorami, a w razie czego jest możliwość całkowitego zaciemnienia, więc słońce nie stanowi problemu.

Budżet to około 6 tys. zł.

Chciałbym spróbować OLED, więc myślałem o LG C3, ale sam nie wiem? Może czekać na C4 w dobrej cenie albo jeszcze coś innego?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Lg c3 mieści Ci się w budżecie, a c45 niestety nie.
Masz jeszcze 65oled 718 za 6399 zl
Plus dodatkowo do każdego masz pakiet gratisów o wartości 500 zl
To bardzo dobra decyzja

Uroboroos

New member
Super, dzięki :)

To jest moja 2 wizyta na forum (chociaż pod innym nickiem) i drugi raz pomagasz mi podrzucając inna, ciekawą perspektywę. W tej walce LG, Samsung, Sony zupełnie zapomniałem o Philips 🤦‍♂️

Podsumowując, jeśliby nie brać pod uwagę ceny i Ambilight, to który z tych dwóch modeli byś wziął, LGc3 czy Philips 718?

I jeśli można napisz coś więcej lub podlinkuj o pakietach gratisów. ;)

Lermoos

New member
Witam. Proszę o pomoc w wyborze tv 65" w przystępnej cenie i o dobrej jakości. Zastosowania to głównie oglądanie tv i kanałów streamingowych. Telewizor do salonu o pow. ok.21 m2. Wstępnie zastanawiałem się (biorąc pod uwagę pułap finansowy) nad trzema modelami: TCL QLED870, Samsung QE6577C i Sony X85L. Przyznaję, że jestem po lekturze dużej ilości publikacji i zawsze jest "coś" co zaniepokoi (wiem, nie ta półka cenowa). Chętnie zapoznam się z opiniami użytkowników ww. modeli czy fachowców - również propozycji co do innych tv 65".

borczykzz

New member
Dołączam się do pytania. Również szukam TV 65" ale do 5 000 zł.
O co chodzi z tym pakietem gratisów? Co tam się znajduje i kto daje te gratisy? :D

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Pakiet gratisów jest dodatkowo dla członków forum:
  • kalibracja
  • wtyczki
  • sprawdzenie
  • aktualizacja
  • dostawa
Napisz na PW - dostaniesz info.

Aby przedstawić dokładniejszą ofertę do potrzeb - musisz te potrzeby opisać najpierw.
  • Jaki masz teraz telewizor ?
  • Jaki sygnał ?
  • Na czy Ci najbardziej zależy ?
  • Jaka odległość od ekranu ?
  • Czy duże nasłonecznienie pomieszczenia ?
  • Czy grasz w gry ?

I wówczas dostaniesz w miarę dopasowaną ofertę modeli , które najbliżej spełnią oczekiwania.

Do góry