Pomoc w wyborze LCD

rees

Member
Witam,

Chcialbym prosic o pomoc w wyborze LCD.
TV bedzie sluzyl w 80% do grania na X360 w trybach 720p i 1080i (glownie 720p), a w 20% do ogladania DVD/Divx. TV praktyczni nie ogladam - moze jakies newsy (kablowka upc).
Budzet mam ograniczony wiec chcialbym wydac nie wiecej niz 5k - 6k.
32" powinno mi wystarczyc. Podoba mi sie model Samsung Le32R51B - czy to dobry wybor?
A moze jest cos lepszego w cenie 5 000 zl (pluus minus rzecz jasna) ?
Bardzo dziekuje za odpowiedzi,
pozdrawiam!

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Samsung LE-40M61 czy Sony KDL-V40A11 ?

witam
TV TX 32 Lx 50 - będzie lepiej sie prezentowała dla Twoich potrzeb .
5300 zł to znakomita cena.Dużo lepszy wybór niż Samsung. A przecież do Divix musisz mieć większą płynność.
To gwarantuje Ci tylko Panasonic.
Mieścisz sie też w Budżecie.
Zapraszam na porównanie - tych modeli. Jest to mozliwe dopiero teraz gdy cena na Panasonica spadła
pozdrawiam

rees

Member
dziekuja Kiki za radę. Ale coś przewija się tutaj na forum watek o jakiejś "tajemniczej" mgiełce w trybach HD wlasnie na tym Panasonicu - rozumiem ze efekt ten wystepuje tylko przy podlaczeniu sprzetu przez hdmi?

Naprawde ten Panasonic bedzie zdecydowanie najlepszym wyborem dla mnie?

pozdr

rees

Member
ale metlik mam w glowie. Czemu zawsze jak co planuje kupic to zamiast jednego wypatrzonego modelu musze brac pod uwage z 5 :) ?
Z podanych tutaj opcji najsensowniejszy (i najtanszy) wydaje sie byc Panasonic.
A czemu tak naprawde ten Samsung o ktorym pisalem jest gorszy od Panasonica? W czym?
pozdr

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
Panasonic ma lepszą czerń , ma więcej szczegółów na obrazie statycznym, ma większą płynność .Ma mniejszą wyrazistość na pierwszy rzut oka. Ale postaw obok siebie konkurencyjne modele i sam sprawdź .Pamiętaj ,że Twoja akceptacja jest najważniejsza.
Bardzo dobrze wypada też Loewe. Ale ta firma znana jest z wysokich technologii.
Rees - żaden problem u Ciebie . Już masz tylko kilka modeli przed oczyma. Weź je do domu i wybierz ten który dla Ciebie najlepszy.
pozdrawiam

sipap

New member
Kiki pare razy juz czytalem,ze zachecasz zeby wziasc do domu np.dwa rozne modele telewizorow i porownac je w warunkach w ktorych beda eksploatowane.Tylko jak to zrobic ,ktore sklepy na cos takiego pozwalaja?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
pokazy - informacje - dostaniesz na
infolinii gg 2868228
www.e-panasonic.pl
prezentacje@e-panasonic.pl
Nie ma osób niezadowolonych.
Ale zwieksza się też ilość osób zmartwionych zakupem.
W sklepie gra dobrze - w domu nie.
Moze to potwierdzić Robert . Wczorajszy pokaz przeszedł w zachwyt zakup zestawu Harmana i JBL , a pokaz plazm w klęskę.
Jakość sygnału fatalna.
Wracamy do CRT - pokazy u Roberta. /Uff - dobrze ,że nie kupiłem
- stwierdził/
pozdrawiam

Do góry