Witam. Poszukuje telewizora LCD z podswietleniem LED z technologia 3D. Telewizor bedzie odbieral sygnal z cyfrowej telewizji kablowej. Interesuja mnie takie opcje:
Koniecznie:
-minimum 40 cali
-wi-fi
-dvb-c
-realne 100hz (do ogladania pilki noznej
)
-przyzwoita przegladarka internetowa
- 2D na 3D
- jakosc obrazu (chyba nie trzeba podkreslac)
- odczyt napisow z filmow na pendrive
Przydatne:
- dvb-s
- maly pobor pradu
- przyjazne menu i brak jakichkolwiek scinek
- odczyt jak najwiekszej ilosci plikow wideo wraz z napisami
Przegladalem sporo stronek i udalo mi sie znalezc takie modele:
1. SONY KDL-40HX750 - nie ma mpeg4 - jakie sa tego minusy, bo kompletnie nie wiem; nie odtwarza *.mkv
2. PHILIPS 40PFL5507K/12 -
3. PANASONIC TX-L42ET50
Bol glowy, tyle tego jest, ze naprawde ciezko wybrac. Chcialbym wiedziec jakim minusem jest brak posiadania mpeg4 w TV? Nie wiem kompletnie po co to jest potrzebne. Wszyscy chwala Sony, wlasnie za obraz i dosc przyjazne menu i dobra przegladarke. Philips jest duzo tanszy ale nie wiem jak z menu i przegladarka. A o tym Panasonicu nic nie wiem. Macie jakies inne propozycje?
Koniecznie:
-minimum 40 cali
-wi-fi
-dvb-c
-realne 100hz (do ogladania pilki noznej
-przyzwoita przegladarka internetowa
- 2D na 3D
- jakosc obrazu (chyba nie trzeba podkreslac)
- odczyt napisow z filmow na pendrive
Przydatne:
- dvb-s
- maly pobor pradu
- przyjazne menu i brak jakichkolwiek scinek
- odczyt jak najwiekszej ilosci plikow wideo wraz z napisami
Przegladalem sporo stronek i udalo mi sie znalezc takie modele:
1. SONY KDL-40HX750 - nie ma mpeg4 - jakie sa tego minusy, bo kompletnie nie wiem; nie odtwarza *.mkv
2. PHILIPS 40PFL5507K/12 -
3. PANASONIC TX-L42ET50
Bol glowy, tyle tego jest, ze naprawde ciezko wybrac. Chcialbym wiedziec jakim minusem jest brak posiadania mpeg4 w TV? Nie wiem kompletnie po co to jest potrzebne. Wszyscy chwala Sony, wlasnie za obraz i dosc przyjazne menu i dobra przegladarke. Philips jest duzo tanszy ale nie wiem jak z menu i przegladarka. A o tym Panasonicu nic nie wiem. Macie jakies inne propozycje?