Połączenie panasonica TX-P50ST60E kablem hdmi z tabletem

zbyszkooo

New member
Próbowałem połączyć tablet z tv (j.w.) kablem hdmi bez rezultatu (czarny ekran). Starszą 5-letnią plazmę mogłem podłączyć bez problemu do tego samego tabletu. Może ktoś mi powie czy jest taka możliwość, gdyż konsultant z Panasonic.pl już od tygodnia się konsultuje i nie dostałem do dzisiaj odpowiedzi w powyższej kwestii.

SDman

Banned
Próbowałem połączyć tablet z tv (j.w.) kablem hdmi bez rezultatu (czarny ekran). Starszą 5-letnią plazmę mogłem podłączyć bez problemu do tego samego tabletu. Może ktoś mi powie czy jest taka możliwość, gdyż konsultant z Panasonic.pl już od tygodnia się konsultuje i nie dostałem do dzisiaj odpowiedzi w powyższej kwestii.

Witam,
kabel to micro-HDMI-> HDMI, na tym samym kabelku działała starsza plazma ?

Pozdr.

Tsubasa

New member
Bez reklam
Jaki model tabletu. Spróbuj podłączyć na wygaszonym i odblokowanym ekranie. Pojawia się monit ze przewód został podłączony?

Tsubasa

New member
Bez reklam
Zapewne tak.
Niektóre tablety wymagają rozdzielczości 720p lub 1080p i odpowiednią częstotliwość odświeżania na TV, kabla w wersji 1.3 lub nowszego standardu. Przetestuj pozostałe porty HDMI w TV.
Zobacz czy zadziała przez:
- Wyłącz TV
- Podłącz przewód do telewizora
- Włącz TV
- Podłącz przewód do tabletu
- Wybudź ekran tabletu i sprawdź czy jest monit o podłączeniu kabla oraz menu z jego ustawieniami.

Ostatnia edycja:
Do góry