Połączenie n i cyfry+

Smilli

New member
Witam
Czy są już jakieś szczegóły dotyczące fuzji telewizji cyfrowej n i cyfry+? Będzie trzeba podpisywać nowe umowy i kiedy to wogóle ma nastąpić?
Pozdrawiam

Toomcat

New member
hehe, już widać pierwsze efekty. po kilku latach bezproblemowego działania n-ki, wsiąkło mi HBO i przez 2 tygodnie mi je włączali :p .
Oprócz tego przypomniało mi się jak to czekalem (w cyfra+)na połączenie z konsultantem około 45 minut. Przeniosłem sie, a i tak mnie dopadli .......
ehhhh

marfm76

New member
hehe, już widać pierwsze efekty. po kilku latach bezproblemowego działania n-ki, wsiąkło mi HBO i przez 2 tygodnie mi je włączali :p .
Oprócz tego przypomniało mi się jak to czekalem (w cyfra+)na połączenie z konsultantem około 45 minut. Przeniosłem sie, a i tak mnie dopadli .......
ehhhh
Na razie to są dalej dwie odrębne firmy więc twoje problemy nie mają żadnego związku z połączeniem platform.
Jeśli dojdzie do połączenia (może nawet w czerwcu 2012) to wtedy zobaczysz jakie jaja będą się działy a dodzwonienie się do BOK (podobno ma być jedno a liczba osób obsługujących ma zostać taka sama) będzie graniczyło z cudem :)

Do góry