Pojawil sie Philips 40 cali model 9606

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Accu czy moze orinetujesz sie czym on rozni sie od tego co w krotce bedzie czyli 9706 tylko np jesli jest to ilosc stref to ile ma jeden a ile bedzie mial drugi itp..... Pozdrawiam
Lolek

accu

New member
Bez reklam
Accu czy moze orinetujesz sie czym on rozni sie od tego co w krotce bedzie czyli 9706 tylko np jesli jest to ilosc stref to ile ma jeden a ile bedzie mial drugi itp..... Pozdrawiam
Lolek

Witam,

Niestety, żadnych ,sprawdzonych , wiarygodnych wiadomości na temat telewizorów o które pytasz nie mam.
Tylko sprawdzone wiadomości mam o telewizorze firmy Philips z serii 9606 , to 32PFL9606 (podświetlenie Edge-LED) a miało być FULL LED-Pro.

Pozdrawiam ,:)
accu
:kom:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Witam,

Niestety, żadnych ,sprawdzonych , wiarygodnych wiadomości na temat telewizorów o które pytasz nie mam.
Tylko sprawdzone wiadomości mam o telewizorze firmy Philips z serii 9606 , to 32PFL9606 (podświetlenie Edge-LED) a miało być FULL LED-Pro.

accu

Witam dzownilem na infolinie philipsa ale niestety tam nic sie nie zmienia od przynajmniej 1,5 roku jak ja zaczolem interesowac sie ta firma :-( nawet podstawowej rzeczy nie wiedza tzn ile ejst stref podswietlenia nawet gosciowa musiala sprawdzic czy jest tpo podswietlenie full led czy tylko krawedziowe :) i kompletnie nic nie wiedza o tym tv cos wiecej czym sie bedzie roznil od 9706 ..... Takze pod tym wzgledem sony ma lepsza infolinie bo tam jak juz cos jest na ich stronie to juz wiedza generalnei wszytsko o tym modelu a w philipsie usi jakis czas uplynac zeby znali wiecej szczegulow. Pozdrawiam
Lolek

accu

New member
Bez reklam
Lolek

Witam,

Wiadomości sprawdzone co do telewizora firmy Philips 40PFL9606K/02 będę miał najwcześniej po
15 sierpnia 2011 r , natomiast model ten będzie dostępny na rynku polskim we wrześniu , po
wystawie berlińskiej. Prawdopodobnie będzie miał tyle samo stref co model 40PFL9705H/12.

Pozdrawiam , :)
accu

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Witam,

Wiadomości sprawdzone co do telewizora firmy Philips 40PFL9606K/02 będę miał najwcześniej po
15 sierpnia 2011 r , natomiast model ten będzie dostępny na rynku polskim we wrześniu , po
wystawie berlińskiej. Prawdopodobnie będzie miał tyle samo stref co model 40PFL9705H/12.

Pozdrawiam , :)
accu

..... Witam czyli 224 strefy najprawdopodobniej bedzie mial? Pozdrawiam
Lolek

vvv

Well-known member
Bez reklam
Witam dzownilem na infolinie philipsa ale niestety tam nic sie nie zmienia od przynajmniej 1,5 roku jak ja zaczolem interesowac sie ta firma :-( nawet podstawowej rzeczy nie wiedza tzn ile ejst stref podswietlenia nawet gosciowa musiala sprawdzic czy jest tpo podswietlenie full led czy tylko krawedziowe :) i kompletnie nic nie wiedza o tym tv cos wiecej czym sie bedzie roznil od 9706 ..... Takze pod tym wzgledem sony ma lepsza infolinie bo tam jak juz cos jest na ich stronie to juz wiedza generalnei wszytsko o tym modelu a w philipsie usi jakis czas uplynac zeby znali wiecej szczegulow. Pozdrawiam
Lolek
Widze ze lubisz pisac o Philu!!!
Kup sobie coc i przestan tu marudzic bo to staje sie NUDNE !!!

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Widze ze lubisz pisac o Philu!!!
Kup sobie coc i przestan tu marudzic bo to staje sie NUDNE !!!

Witam lubie pisac o Philipsie bo jestem nim zainteresowany ( zreszta nie tylko nim )a wymagam od ludzi pewnych kompetencji jesli sie czyms zajmuja i jesli cos juz jest oficjalnie podane na stronie philipsa to wymaga to pelnej znajomosci tego produktu, a nie tyle o ile, bo tyle to wiedza pracownicy nie ublizajac im w media markt tylko oni maja kilkadziesiat firm na stanie a pracownicy philipsa maja tylko swoje produkty..... A druga sprawa nie czytaj tego co pisze, nikt o to cie nie prosil...... w porownaniu do takich ludzi jak Ty co pisza i nic nie wnosza to ja ogladam rozne czy tez wydzwaniam i opisuje i co nie ktorym juz pomoglem. I nie marudze bo marudzenie to zupelnie na czym innym polega wg mnie ale nie ma sensu sie rozpisywac bo temat jest zupelenie inny. Nie mniej jednak zycze milego popoludnia.
Lolek
Ps Jakbys nie zauwazyl to wiele osob pisalo czy na forum philipsa czy tez na innych forach nie do konca dobrze o swoich produktach pisali ktore kupili i dobrze, ze jak to ty mowisz marudza bo innym to marudzenie moze pomoc w dokonaniu zakupu.

skazany88

New member
Podswietlanie beda miały to samo prawdopodobnie po 224 strefy. tylko ze 46 pfl 9706 to jest topowy model i on bedzie miał jeszcze specjalny filtr MOTH EYE FILTER(jakos tak :)) który mocno poprawia kontrast i czerń. To co białe jest bardziej białe to co czarne bardziej czarne :) I prawie nic nie bedzie odbijał ten ekran. jest tak bardzo matowy. I jeszcze jedno sa to nano struktury . (oko ćmy na ekranie )

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Do Accu

Witaj kolego a powiedz duzo trudniej sie czysci matryce matowa tego typu co jest zastosowana w 9705 w porownaniu do matrycy z tafla szkla? Bo jesli chodzi o szklo to sprawa jest prosta, a z ta matowa jest wiecej zachodu czy grozi uszkodzenie jej czyszczac moze nie do konca w profesjonalny sposob i nie mowie tu o tym ze jakims srodkiem chemicznym ja potratuje :) Pozdrawiam
Lolek

accu

New member
Bez reklam
Witaj kolego a powiedz duzo trudniej sie czysci matryce matowa tego typu co jest zastosowana w 9705 w porownaniu do matrycy z tafla szkla? Bo jesli chodzi o szklo to sprawa jest prosta, a z ta matowa jest wiecej zachodu czy grozi uszkodzenie jej czyszczac moze nie do konca w profesjonalny sposob i nie mowie tu o tym ze jakims srodkiem chemicznym ja potratuje :) Pozdrawiam
Lolek

Witam,
Nie sprawia żadnego kłopotu. Przede wszystkim nie zbiera dużo kurzu , a jak już trochę zbierze to
wystarczy przetrzeć ekran suchą miękką flanelką (którą również czyści się soczewki przyrządów optycznych), czyszcząc od góry do dołu ekran (ruchem pionowym).Są również specjalne ściereczki z fibry do czyszczenia ekranu.
accu

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Witam dzieki za odpwoiedz, slyszalem o tych sciereczkach z mikrofibry podobno rewelacja :) myslalem ze troszke wiecej jest zachodu z czyszczeniem tych tv w porownniu do tych ze " szkla"
pozdrawiam
Lolek

jery--

New member
Bez reklam
Jest dokładnie na odwrót, jak pisał kolega wyżej matowe matryce bardzo mało się kurzą, a jak już to kurzu praktycznie nie znać - też jest matowy :)
Wystarczy przetrzeć odpowiednią suchą ściereczką i po kłopocie.

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry