Accu czy moze orinetujesz sie czym on rozni sie od tego co w krotce bedzie czyli 9706 tylko np jesli jest to ilosc stref to ile ma jeden a ile bedzie mial drugi itp..... Pozdrawiam
Lolek
Witam,
Niestety, żadnych ,sprawdzonych , wiarygodnych wiadomości na temat telewizorów o które pytasz nie mam.
Tylko sprawdzone wiadomości mam o telewizorze firmy Philips z serii 9606 , to 32PFL9606 (podświetlenie Edge-LED) a miało być FULL LED-Pro.
Pozdrawiam ,
accu
:kom:
Accu czy moze orinetujesz sie czym on rozni sie od tego co w krotce bedzie czyli 9706 tylko np jesli jest to ilosc stref to ile ma jeden a ile bedzie mial drugi itp..... Pozdrawiam
Lolek
Witam,
Wiadomości sprawdzone co do telewizora firmy Philips 40PFL9606K/02 będę miał najwcześniej po
15 sierpnia 2011 r , natomiast model ten będzie dostępny na rynku polskim we wrześniu , po
wystawie berlińskiej. Prawdopodobnie będzie miał tyle samo stref co model 40PFL9705H/12.
Pozdrawiam ,
accu
:kom:
Widze ze lubisz pisac o Philu!!!Witam dzownilem na infolinie philipsa ale niestety tam nic sie nie zmienia od przynajmniej 1,5 roku jak ja zaczolem interesowac sie ta firmanawet podstawowej rzeczy nie wiedza tzn ile ejst stref podswietlenia nawet gosciowa musiala sprawdzic czy jest tpo podswietlenie full led czy tylko krawedziowe
i kompletnie nic nie wiedza o tym tv cos wiecej czym sie bedzie roznil od 9706 ..... Takze pod tym wzgledem sony ma lepsza infolinie bo tam jak juz cos jest na ich stronie to juz wiedza generalnei wszytsko o tym modelu a w philipsie usi jakis czas uplynac zeby znali wiecej szczegulow. Pozdrawiam
Lolek
Widze ze lubisz pisac o Philu!!!
Kup sobie coc i przestan tu marudzic bo to staje sie NUDNE !!!
Witaj kolego a powiedz duzo trudniej sie czysci matryce matowa tego typu co jest zastosowana w 9705 w porownaniu do matrycy z tafla szkla? Bo jesli chodzi o szklo to sprawa jest prosta, a z ta matowa jest wiecej zachodu czy grozi uszkodzenie jej czyszczac moze nie do konca w profesjonalny sposob i nie mowie tu o tym ze jakims srodkiem chemicznym ja potratujePozdrawiam
Lolek