to jeszcze 1 pytanie skoro już tu jestem

jako iż jak pisałem jestem zielony ...
jakbym sprzedał rotela (jest po modzie u
ROTELtuning.pl – Modyfikacje wzmacniaczy Rotel jak dla laika jak ja gra super) dałoby coś kupić podobnego tylko z wbudowanym softem abym mógł bezpośrednio rzucać muzykę z niego? Teraz mam podpiętego google chromecast do rotela i sobie odpalam tidala na komórce i potem daje z google home odtwarzanie muzyki na google chromecast ktory rzuca ją na rotela i na głośniki...
Jakość jest ok szału nie ma jest strata względem simpleyera tylko simpleyaer softowo już umarł niestety i stwarza problemy temu zastąpił go chromecast.
Niestety router się przeniósł do innego pokoju, a że to żelbet to ma problem z łapaniem wifi czasem ... stąd moje pytanie jakiś inny patent na muzyke i dzwiek z tv?
Głośniki Elac FS 217
reasumując wywód szukam:
Opcja 1 urządzenia które zastąpi Rotela czyli wzmacniacz stereo nowszej technologi z wbudowanym wifi i jakimiś odtwarzaczami (zdaje sie yamaha ma takie cuda?) i aby dało się podpiać TV bezposrednio
Opcja 2 czegoś co zastąpi google chromecast jakimś niewielkim kosztem które będzie służyło tylko do streamingu muzyki + służyło za przejściówkę między TV a Rotelem