podłączyłem ostatnio usb do VL748g, który czyta filmy i super. Film mam w 1080p więc wszystko szło w pełni (tryb kinowy - na całym ekranie - wykorzystanie rozmiaru tv w 100%). jak podłączę PC to ten sam fim (tryb pc) jest tylko w rozdzielczości w jakiej pozwala mój PC czyli 1200x800 i do wyboru mam tylko opcje z trybu pc (tv wybiera xga).
moje pytanie czy własnie tutaj jest przewaga posiadania toshiby z usb z opcjami film (jak LV833 czy własnie VL74
czy coś źle ustawiam i nawet poprzez D-Sub, kabel i PC z rozdzielczoscią 1200x800 mogę wyświetlić filmy jak z usb?
XV733 jest super z tego co czytam ale nie ma opcji filmów a ja tylko będę oglądał filmy poprzez PC więc z tego wynika, że pomimo, że mam film w HD na TV będzie to na co pozwoli mój komp, zgadza sie?
moje pytanie czy własnie tutaj jest przewaga posiadania toshiby z usb z opcjami film (jak LV833 czy własnie VL74

XV733 jest super z tego co czytam ale nie ma opcji filmów a ja tylko będę oglądał filmy poprzez PC więc z tego wynika, że pomimo, że mam film w HD na TV będzie to na co pozwoli mój komp, zgadza sie?