Plazma do 2500

guapito

New member
Cześć,

Poszukuję telewizora dla rodziców, ma posłużyć trochę lat, nie wiem czy plazma to dobry wybór pod tym względem? Fajnie by było się zmieścić do 2500, totalny max to 3000. Czytałem trochę o plazmach, dzwoniłem w poszukiwaniu GT30E, ale nigdzie u mnie nie ma tego modelu. Co w takim razie wybrać?

Rodzice nie potrzebują 3d, w zasadzie jednyny bajerek, który ich rusza to możliwość odtwarzania z pendrive'a filmów zgranych z kompa (nie wiem czy tutaj TV pociągnie, możliwe że będę musiał dokupić odtwarzacz HD). Siedzi się ok. 2,5m od telewizora, w pokoju słońce świeci rano, kiedy wszyscy są w pracy. Poradźcie co wybrać, w zasadzie kluczowym kryterium jest żywotność.

Byrd66

New member
Spokojnie wystarczy LG 50pa6500 Telewizor plazmowy LG 50PA6500 - najniższa cena, sklep internetowy ELECTRO.PL - nie ma wad Panasonica i bez problemów czyta wszystko z USB, a powłoka antyodblaskowa nie jest w tym przypadku potrzebna. Dla starszych ludzi lepiej wziąć większy. Jeżeli koniecznie chcesz Panasa to jedynie tx-p42st50 - jest poniżej 3 tysięcy, ale czy na pewno potrzebują aż tak dobrego tv?

Ostatnia edycja:
Do góry