Plazma do 10 tys. co wybrac ?

elyoko

New member
Witam.
Chce kupic plazme ale nie znam sie na parametrach itp. Prosze o namiary sprawdzonych i dobrych modeli, jaką firme polecacie... cena do 10 tys zł...

kotek

New member
Jesli juz to musi byc plazma to panasonic 42pv60, mimo ze badziewny wyglad to jest w bardzo dobrej cenie i jakosc obrazu rewelacyjna.Pioneer tez jest super, jakosc obrazu taka sama jak w panasonicu, wyglad rewelacyjny ale duzo drozszy.Zauwaz ze plazme nie da sie ogladac w dobrze oswietlonym swietlem naturalnym lub sztucznym pokoju, szklana powierzchnia odbija wszystko jak lustro. Ja wybralem LCD sony BRAVIA-do 10 tys- seria S, V lub W.Jesli dorwiesz do 10 tys model W to bardzo polecam, sam go niedawno kupilem i jestem bardzo zadowolony. (KLV W40A10E, lub ... A11E lub KDL W40A11E-ten model mam)
pozdrawiam

Dara

New member
Witam, BRAVIA polecam widziałem jak grają świetne zero smużenia dobre kolory i dobra jakość obrazu.
Pozdrawiam.

kaltam

New member
Plazma Panasonic i Pioneer to nie to samo.
Też celowałem w panasonica ale po obejrzeniu 436RXE dołożyłem i nie żałuję.
Niestety trudno jest spotkać w sklepach te dwie firmy obok siebie.

paradygma

New member
do 10 tysia proponuje Loewe Modus L42, przy kablówce jakość jest nie gorsza niż w pioneer 436 RXE, dodatkowo ma jeszcze wstawiony tuner dvb-t/c i slot do CI. za jedyne 500 możesz dokupic tuner satelitarny i cieszyc sie odbiorem cyfry lub polsatu. jak sie odezwiesz do kikiego to dostaniesz pewnie super rabat jak członek forum.
pozdrawiam
P.

elyoko

New member
a jak mam znalesc tego "kikiego" szukałem w spisie uzytkownikow na forum nikogo nie ma o takim pseudo... w kazdym razie ciekaw jestem jego oferty...

Do góry