Plazma 42 cale za 3900 zl do 4 maja w promocji

jokers

New member
Witam

Wlasnie uslyszalem w radiu o promocji w sklepie EuroRTV na plazme 42 cale
Jest to Daewoo DT-42A1 mam PIP, 2 tunery i parametry obrazu jak LG 3ka
Cena wg mnie niedopobicia ale czy ktos wie cos wiecej o tej plazmie? moze cos powiedziec jak to chodzi ? W grudniu jak rodzice kupowali LG w MM to Daewoo bylo o 300 zl tanszy bo 6900 zl wiec zbytnio sie nieoplacalo ale teraz dla siebie bardzo sie zastanawiam ale wiele czasu niepozostalo wiec prosze o rade, czy warto ?

arsenal

Moderator
VIP
W samochodach Daewoo też były/są części od innych producentów, co nie zmienia faktu, że są delikatnie mówiąc, prymitywne.

bart

New member
W krakowskim MM panasonic 50 pa 42'' za 4500 (bez podstawki).
Troche drozej, ale jak bym mial cos kupic do 5K, to chyba lepsza oferta.
Nie spotkalem na forach zlej opinii tego modelu.

pozdr

kojot

New member
Witam
mysle ze nie ma co sie napalac na cene trzeba patrzec na jakosc obrazu i trwalosc urzadzenia,cena tak niska bo napewno sprzet nie schodzi ja bym nie bral nawet jak by byl ze zlota!!!!!!!
pozdrawiam

jokers

New member
Amix napisał:
W sklepie pewno z pół roku był wlączony i dlatego taka cena.

To jest promocja na cala polske a nie w jednym sklepie.
Wlasnie pytam sie co do jakosci osob ktore mialy z tym modelem do czynienia. Dzisiaj bylem go ogladnac (wlasnie wrocilem) i stal kolo LG 3ki i nie widzialem roznic, na poczatku byla ale poprosilem o pilota i okazalo sie ze byl rozregulowany. Tylko ze ja zbytnio sie nieznam, porownywalem jakosc z obrazu (te samo zrodlo) oraz parametry wiec kontrast i jasnosc niby ta sama.

blur123

New member
Ja raczej bym nie oczekiwal super opinii o tym telewizorze. Jednak DAEWOO slynie jako firma produkujaca sprzet wmiare tani ,aczkolwiek nizszej jakosci. To, ze naprzyklad matryca bedzie tej samej firmy co w SONY nie oznacza ze bedzie tak samo doskonala. Tak samo z elektronika. Zawsze mozna zejsc z kosztow produkcji i wyprodukowac cos tanszego. Z pewnoscia jest to telewizor troche gorszy od tej calej elity - ale czy kazdy z nas jezdzi MERCEDESEM ?? Pzdr

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
Nikt Cię nie odmawia od zakupu tej plazmy .W końcu to Twoja kasa . Pamietaj tylko ,ze dobrze byłoby ,zebyś nie był rozczarowny w domu . Po za tym tańsza plazma to również tańsze uzyte podzespoły.

Do góry