ubn300 napisał:Mam do Was pytanie, czy uda mi się jakoś podłączyć nbox'a HDTV pod mojego Philipsa( oznaczenia nie znam, jest troszkę wiekowy - ok. 10 - 15 lat. Z tyłu jest tylko zwykłe wejście antenowe( niżej zdjęcie, nie jest to zdjęcie tv, ale takie posiada wejście/wyjście ).
![]()
Czy jeśli nie uda mi się bezpośrednio podłączyć pod tv, to może przez magnetowid udałoby się coś zdziałać, gdyż mają one wejście do tv te tzw.przeze mnie antenowe i euro. Magnetowid miałbym do dokupienia - np. allegro.pl. Jak moglibyście ewentualnie spojrzeć na ten, czy jeśli bezpośrednio pod tv by się nie dało, czy by się nadawał.
http://allegro.pl/item144921063_sharp_vc_mh70_nicam_stereo_6_glowic_gwarancja.html
Liczę na Waszą pomoc i z góry dziękuję.
EDIT: Chciałbym dodać, iż tv bezpośrednio pracował z dekoderem Cyfry+ bez żadnych problemów, był to dekoder Philips chyba DSX 6010, albo coś podobnego : ) . Był podłączony do tego wejścia" antenowego "bezpośrednio, bezproblemowo.
Przez Video będzie działał.
Ale za niewiele więcej kupisz nowszy telewizor z EURO
UPDATE:
Otworzyłem tą stronę i nie będzie działał bo nie ma modulatora:
"Magnetowid VC-MH70 nie posiada modulatora RF (modulatory RF stosowane były w starych magnetowidach). "
Robert
Ostatnia edycja: