Pioneer

filip0985

New member
Mam takie pytanie czym sie rozni
Pioneer PDP-428XD od Pioneer PDP-4280XD?? i ktory jest lepszy bo szukam ceny podobne i nie rozumiem o co chodzi w tych dwoch modelach.

Jeszcze mam pytanie czy taki telewizor dobrze sobie radzi ze sportem np pilka nozna w HD czy nie ma jakiegos efektu zamazania i czy te telewizory to najlepszy wobor w plazmie do 8000zl

filip0985

New member
Warunki to telewizor do 8000zl wiekszosc bede ogladal telewizje z N.Jak mozna kupic Pioneera KURO 50 do 8000zl jak takie nie istnieja ??W zadnej wyszukiwarce
ze sklepami np ceneo nokaut skapiec nie znalazem ale jak jest to podajcie.
Jak jest z wypalaniem sie tego luminofluoru w Pioneerze??

filip0985

New member
Odp

chyba naprwde bylem slepy albo bralem z wyzszej chierarchi modeli ale przciez 5080XD i 4280XD roznia sie tylko calami a 50 to dla mnie za duzy no chyba zeby byl duuzo lepszy.To jak jest z tym wypalaniem ma na to Pioneer jakis patent czy ma ktos doswiadczenia juz np ma juz pol roku ten teleiwzor i moze powiedziec czy ma wypalone loga stacji??

Masta_J

Active member
Bez reklam
Czytasz co się do Ciebie pisze?

Jest wątek na tym forum poświęcony tylko tym panelom, napisano setki postów na ich temat.

Czy mamy Ci po nasty raz pisać to samo co już zostało napisane?

Pozdrawiam,

filip0985

New member
Odp

Jak jest tego mnostwo jak nie ma wogole i Pioneerze moze sa jakies suche dane ale mi chodzi o taka odpowiedz np mam Pioneera 6 miesiecy 2 miesiace i nie widze zeby cos sie wypalilo a obra zjest dobry chodzi mi o uzytkownikow Pioneera a nie ludzi odpisujacych ktorzy go nigdy nie widzieli na oczy bo dane to ja tez moge przeczytac

-AS-

New member
Witam,
mam Pioneer'a 428xd od ponad 8 miesięcy - absolutnie nic mi się nie wypaliło. Nie ma się o co martwić.

Pozdrawiam

filip0985

New member
Dzieki

Dzieki -AS- o taka odpowiedz mi chodzilo a mozesz mi powiedziec co cie naklonilo do kupienia Pioneer PDP-428XD a nie np Pioneer 4280xd. Z gory dzieki za odpowiedz

Masta_J

Active member
Bez reklam
Otóż to, chodziło Ci o gotową odpowiedź.
A wystarczyło choć troszkę poszukać i znalazł byś wypowiedzi m. in. takie jak te:

http://hdtv.easywww.eu/forum/showthread.php?p=134732&highlight=miesi%B1ce#post134732

http://hdtv.easywww.eu/forum/showthread.php?p=142280&highlight=miesi%EAcy#post142280

I co te posty niby pisały osoby, które nie widziały nigdy Pioneera na oczy?
Czy może są to suche dane, o których sam sobie możesz poczytać?

Dodam, że na Twoje kolejne pytanie też oczywiście jest odpowiedź w tym wątku tylko po co szukać jak można dostać gotowe tak jak wyżej...

Pozdrawiam i więcej samodzielności życzę,

Ostatnia edycja:
Do góry