PIONEER VSX-D512 vs. SONY STR-DE475

hacker2005

New member
Witam :)

Zastanawiam się nad kupnem amplitunera i z racji, że nie jestem zbyt doświadczony w tych sprawach proszę was o pomoc :p

A więc który z nich byście wybrali? PIONEER VSX-D512 czy SONY STR-DE475? i w miare możliwości dlaczego.

...i jeszcze tak na marginesie czy mogę do którego kolwiek podpiąć komputer i do jakiego wejścia (czyt. czy muszę mieć aux ;)?).
a i jeszcze jedno... duzo bede go używał na stereo, więc i to weźcie pod uwagę

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Pablo1964

New member
Bez reklam
To nie są amplitunery do grania w stereo. Jeżeli preferujesz muzykę to albo zdecyduj się na wzmacniacz stereo albo sięgnij znacznie wyżej. Amplituner AV odpowiada jakością brzmienia trzykrotnie tańszemu wzmacniaczowi stereofonicznemu.

rafix01

Member
Bez reklam
hacker2005 napisał:
to akurat wiem ;) czekam na opinie na temat który lepszy :) bedzie używany dużo do stereo ale nie tylko do tego! :]
ja myślaem, że już nikt nie kupuje SONY...jedynie co "robią" dobre to komórki sony-ericsson :cool:

Hoodzielec

New member
Bez reklam
rafix01 napisał:
ja myślaem, że już nikt nie kupuje SONY...jedynie co "robią" dobre to komórki sony-ericsson :cool:
Hehe - cóż za perełkę znalazłem :D:twisted:
i to sprzed prawie roku!

Kolego rafix01 - polecam lekturę uświadamiającą:
http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=38597&p=1#k

miałem kilka klocków serii ES - wszytkie znakomite!!!
nadal mam CD-ka 779 ES - nie zamieniłbym go chyba na żadnego innego,
mimo, że więcej słucham na topowym Marantzu...

Pablo1964

New member
Bez reklam
Oczywiście. Takie osądy o całej marce świadczą o ignorancji. Oceniać można jedynie poszczególne modele. Każda firma produkuje zarówno masówkę jak i sprzęt dla wymagającego odbiorcy.

Do góry