pioneer 915

marcinek40

New member
Czesc prosze o porade mam od jakiegos czasu pioner 915+dvd380 chciałbym dokupic jakies głosniki 5.1 +sub nie koniecznie tej samej firmy ,mam na razie w domu polaris 200 fronty (ale to wogóle nie grają nie ma basu ,graja jakos płytko ) a na tyle SONY SA-VE835ED(padaczki totalne) i sub activ 200 tonsil( a ten sub kompletnie nie ma basu tylko dudni ) niewiem czy cos nie tak jest ze wzmakiem czy te gósniki są naprawde do bani ,chiałbym dokupic jakies głosniki aby to mi jakos grało, ogladam filmy i slłucham muzyki 50/50% pokój mam 25 m prosze o porade , włąsnie ktos mi doradziła głosniczki koda702+sub 1000 czy to dobry wybór???

KKuba

New member
Bez reklam
Jedna uwaga. Jak ustawiałeś wzmacniacz. To co opisujesz to wygląda jak automatyczna kalibracja akustyczna. W tym modelu to wyjątkowa porażka w zakresie ustawień eualizera. Głośność i odległości OK, ale to co on robi z ustawieniami equalizera to wywołuje wesołość. Zobacz sobie wykres fali jaki zrobił, mnie rzuciło na kolana. WSZYSTKO ręcznie poprawiałem. Dodadm, że po godzinie walczenia - jakbym kupił nowy wzmacniacz. Ach te kreatory... :) Jak w Windows...

Ostatnia edycja:
Do góry