Pilne , chcę dzisiaj kupić LE 40R82B , powiedzcie szczerze czy warto.

reds66

New member
Tak jak w temacie , mało jest na temat LE40R82B , jak to świeci z kablówki , dvd . Ze żródła HD większość zaświeci atrakcyjnie , mi chodzi o obraz z wyżej podanych żródeł , czy nie jest awaryjny , nie brzęczy itp.
Kupił bym chętnie dzisiaj :)
Byłem wczoraj w Euro , nie powiem w którym bo nie w każdym jest tak samo.
Generalnie pan mi powedział że mają wytyczne żeby nie podłączać hehehehehehehe :D
Jak poprosiłem kierownika to mi facet podłączył , miał jakiś żałosny film dvd ( zapomniałem niestety swoich płyt ) , kabelek żenada , więc obraz mnie nie zachwycił .
Poproszę o wasze wrażenia z posiadania tego konkretnego modelu , z góry dziękuję.

shinay

New member
w swojej cenie to dobry tv (mam 37R81 jestem b zadowolony
kablowka UPC , xbox360 , pc itp)
widzialem ostatnio w MM na 40R81 naklejke nagrody EISA to chyba mowi samo za siebie
ps
za ile masz go w euro?
w sklepie internetowym kupisz go od 3800

reds66

New member
I dokonałem zakupu.

Witam wszystkich .
Dokonałem zakupu , ale tu nastąpi mała niespodzianka .Nie wybrałem tego Samsunga , wybór padł na Philipsa 42PFL5322 .
Szczerze mówiąc , obraz jaki był z kablówki znacznie bardziej mi się podobał od tego co oferował Samsung .Porównałem też z obok stojącym Philipsem Full Hd , na tym samym sygnale z Blue-Raya , i obraz wypadł bardzo dobrze.
W przyszłym tygodniu się nim pobawię to coś napiszę w dziale Philipsów.
Pozdrawiam.
P.S.Kosztował 4499zł ale wyjąłem za 4299zł ( niestety 20 rat niby bez odsetek ale one i tak są w cenie ;) ).Zdecydowanie lepiej się prezentuje od Samsunga i 42'' , chciałbym być zadowolony ale jak będzie to zobaczę jak pogra.

Do góry