Pierwsza gra sportowa z techniką NVIDIA Ansel - PES 2018

Jam Nius

piszę
pro-evolution-soccer-2018-gamescom-2017-nvidia-ansel-4k-screenshot-001-640px.jpg

Zdjęcia z najlepszych akcji są nieodłączną częścią świata sportu, dlatego funkcje zawarte w aplikacji NVIDIA GeForce Experience, takie jak Ansel czy ShadowPlay Highlights, są wręcz stworzone dla gier sportowych. Dzięki mającej swoją premierę w tym tygodniu grze Pro Evolution Soccer 2018 fani piłki nożnej mogą wykonać coś więcej niż tylko zwykły zrzut ekranu. Mogą zatrzymać rozgrywkę w dowolnym momencie, umieścić wirtualny aparat w samym środku akcji, wykonać zdjęcie z dowolnego kąta, dodać filtry i natychmiast udostępnić swoje dzieło w serwisach społecznościowych.

Pro Evolution Soccer 2018 (PES 2018) została ogłoszona najlepszą grą sportową targów Gamescom 2017. Siedemnasta odsłona tego cyklu wprowadza usprawnienia w dryblingu, kontroli piłki oraz szybkości przeprowadzanej gry, zapewniając bardziej realistyczne wrażenia z rozgrywki. Poprawiono również mechanikę spotkań 3 na 3 lub 2 na 2 graczy w trybie online.

PES 2018 jest pierwszą grą sportową obsługiwaną przez Ansel, innowacyjną metodę wykonywania zrzutów ekranu w grach. Ansel działa jak aparat fotograficzny, który potrafi uchwycić najciekawsze momenty rozgrywki. Gracze mogą ustawić wirtualny aparat pod dowolnym kątem, zastosować filtry, wykonać zdjęcia w superrodzielczości, a nawet przechwytywać obrazy o 360-stopniowym polu widzenia do obejrzenia na telefonie komórkowym, komputerze lub za pośrednictwem zestawu VR. Więcej informacji na temat można znaleźć na stronie poświęconej technice Ansel.

Dubek

Member
Bez reklam
Akurat w PESie to jest standard i zawsze po premierze gry wychodzi od razu patch który te składy uaktualnia.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
PES ma w ogóle licencję na kluby czy nadal kicha?
Fifa ma przede wszystkim przewagę w trybach rozgrywki, FUT przyciąga ogromne ilości graczy.

Dubek

Member
Bez reklam
Nie ma bo Fifa ma wszystkie licencje, tyle że gra wyszła wczoraj a z nią od razu patch który daje stroje, nazwy i wszystko inne, można wgrać też na konsolę i mamy lepszą grę niż Fifa która od 4 lat jest identyczna.

Kamil_89

Member
Ja zawsze byłem PES-owym graczem od serii ISS PRO, oczywiście w między czasie grałem również w Fifę. W tamtym roku po opiniach kupiłem Fifę, początkowo wydawała się świetna, licencje, liga polska, tryby gry, lepsza sieć itd. Jednak po dwu miesięcznej przerwie jak zacząłem grać to jednak się okazało że to nie to samo. Wyłączyłem po pierwszej połowie meczu a grę sprzedałem, z PES-em tak nie ma, po przerwie gra się jak za pierwszym razem chętnie i z wielką frajdą. Płynność, rozgrywka jest na zupełnie innym poziomie niż w Fifę - dużo wyższym i dającym większą zabawę.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kiedyś PES królował, a FIFA była marną alternatywą i nikt tego nie tykał, zmieniło się to szybko na korzyść Fify, a PES podupadł. Pamiętam ten moment i rozczarowanie, z bólem przechodziłem do Fify, ale zrobili ogromne postępy i dziś również tylko Fifa.
Byłem wielkim miłośnikiem PES'a, ale skaszanili wiele rzeczy.
Teraz faktycznie może PES wrócił do gry, trzeba przetestować. Miałem kilka lat przerwy, ale jak wezmę nowego Xb, to sprawdzimy.

Ostatnia edycja:

malin1976

Member
Tegoroczne demo Fify mnie bardzo rozczarowało . Gram jedynie w sezony czterogwiazdkowymi drużynami . Arcadowy fut jest dla dzieciarni . Myślę nad powrotem do PESa który był potęgą na ps1 i ps2 . Najlepsza dla mnie była piątka . Król .

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Tegoroczne demo Fify mnie bardzo rozczarowało . Gram jedynie w sezony czterogwiazdkowymi drużynami . Arcadowy fut jest dla dzieciarni . Myślę nad powrotem do PESa który był potęgą na ps1 i ps2 . Najlepsza dla mnie była piątka . Król .

Fut dla dzieciarni? Coś mi mówi, że kolega nie przeskoczył wyżej niż 4 liga:)

malin1976

Member
Przeskoczyłem do drugiej ale w sezonach . Głównie w trzeciej , czwartej lidze siedzę . A fut to pełną gębą arcadówka dla dzieciarni - grałem trochę i nie polecam nikomu .

Do góry