Philips Audio wprowadza głośniki retro : (TAVS300, TAVS500 i TAVS700).

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Philips Audio wprowadza głośniki retro : (TAVS300, TAVS500 i TAVS700).

Philips prezentuje głośniki retro TAVS300, TAVS500 (głośnik Bluetooth) i TAVS700 (głośnik Bluetooth i radio DAB + / FM) (w skrócie VS300, VS500 i VS700). Zaprojektowane w retro stylu urządzenia audio Philips są teraz dostępne i są zgodne ze schematem nazewnictwa nowych produktów audio Philips, które po raz pierwszy są zgodne z licencją audio Philips przejętą od Gibson Innovations przez TPV Technology .

Radio Bluetooth Philips TAVS700 / 10 jest hołdem dla radia stołowego Philips Philetta 254 i ma następujące funkcje:
  • 2x 10 W RMS
    • Dwa 3-calowe pełnozakresowe głośniki
  • takie same właściwości Bluetooth jak TAVS300 lub TAVS500
  • cyfrowy tuner stereo FM z 20 miejscami w pamięci
  • Tuner DAB + z 20 zaprogramowanymi ustawieniami
  • Zasypianie
  • zegarek
  • Port USB do ładowania urządzeń (5 V, 2 A) Philips Vintage głośnik Bluetooth TAVS300 / 00 (VS300) Philips Vintage głośnik Bluetooth TAVS500 / 00 (VS500)
Philips Vintage radio FM / DAB TAVS700 / 12 (VS700) z Bluetooth

rabarbar44

New member
Od początku głośniki przypadły mi do gustu. Wreszcie postawiłem kupić model TAVS300 na dzień ojca. Jestem pewien, że tata się ucieszy. Oczywiście przed wręczeniem sam go testowałem i jestem pod wrażeniem jak dbale został wykonany. Funkcjonalność też niczego sobie. Bez problemu smartfon go wykrywa i łączy się przez BT. Dźwięk czysty.

Do góry