Cześć,
Mam nietypowy problem z modelem Philipsa 55 PUS 7956/12 Ambilight. Ogólnie nie polecam, już dwa razy był na gwarancji w ciągu półtora roku od kupna, ale za to cenę dużo nie wymagałem. Drugi raz dałem od tak bo się gwarancja kończyła
Do sedna.. Mam problem z podświetleniem przy połączeniu przez HDMI zarówno przy PC jak i PS5. Przy ustawieniu na 100 wszystko jest dobrze (ekran jednak jest zbyt szary na ciemnych scenach). Gdy zmniejszam na 99 i niżej przez ekran zaczynają przechodzić ruchome paski do góry, dla mnie widoczne ale tylko na jasnych scenach. Im bardziej podświetlenie daje w dół tym szersze się stają. Nie jest to obecne w aplikacjach typu YT, tylko przez HDMI. Czy ktoś miał podobny problem? To wina wejścia HDMI, oprogramowania czy pasków LED? Problem występuje tylko przy urządzeniach HDMI
Mam nietypowy problem z modelem Philipsa 55 PUS 7956/12 Ambilight. Ogólnie nie polecam, już dwa razy był na gwarancji w ciągu półtora roku od kupna, ale za to cenę dużo nie wymagałem. Drugi raz dałem od tak bo się gwarancja kończyła