philips 5507 app gallery

siamer

Member
witam,
mam philips 5507 w pelni zaktualizowanego i w app gallery mam dokladnie 10 aplikacji... czy to normalne ? bedac w app gallery wciskalem zielony przycisk i wybralem "wszystko" bo philips reklamuje ze powinno byc kilkaset aplikacji a tu lipa... czy to normalne ? czy poprostu model 5507 ma tylko 10 aplikacji ? prosze o informacje jezeli ktos wie cos o tym...

pozdrawiam...

kuba380

New member
ja mam pfl 6007 i też mam z 10 aplikacji :/ wie ktoś może czy da się zrobić żeby mógł z przeglądarki tv włączyć weeb.tv ? i również czekam na odpowiedzi czy można pobrać jakieś aplikacje bo mało tego

siamer

Member
widzialem test dokladnie tego TV na jakiejs niemieckiej stronie i pokazali tam app galery i bylo narpawde duzo aplikacji (setki!) a teoretycznie przeciez NIE sa one uwarunkowane od kraju bo mam wybrane zeby pokazalo aplikacje ze wszsytkich krajow! nie rozumiem gdzie lezy problem. ja mam dokladnie 10 aplikacji w app galery hehe...
czy poprostu TV dla polski sa jakos blokowane ? moze firmware zly ?

pozdrawiam...

sebad

New member
Na polske jest malutko aplikacji, ale jak wybieralem kraj niemcy to pokazalo mi kilkadzisiat... mam najnowszy firmware

Do góry