Philips 42PFL7655h

mat22

New member
Witam, co powiecie na model philips 42pfl7655h??
Ogłądałem go w sklepie, wydaje się być całkiem, całkiem...

Do tej pory miałem 32PFL5604/H i byłem bardzo zadowolony, mam nadzieję, że i ten nie zawiedzie moich oczekiwań:)

jery--

New member
Bez reklam
Ten TV jest wersją serii PFL7605h z matrycą od LG, z o 2 Waty silniejszymi głośniczkami i innym odcieniem srebrnej obudowy.
To zeszłoroczna seria która zebrała raczej dobre opinie i dobrze wypadła w testach.
Są już dostępne modele z tegorocznej oferty Philipsa: Philips 42PFL7606K - Telewizor LED - CENA w RTV EURO AGD które obsługują dodatkowo m.in. pasywne 3D.

pozdrawiam

mat22

New member
dzieki za odpowiedz
fajny.... tylko ta cena:/ o 1000 zł za duzo;p
jak dla mnie narazie zaporowa, no nic pozostaje mi sie cieszyc tym co zamowilem, juz jutro będę szczęśliwym posiadaczem 42PFL7655h

jery--

New member
Bez reklam
To faktycznie nie ma sensu przepłacać.
Napisz jak już będziesz miał czy spełnił Twoje oczekiwania.

pozdrawiam

mat22

New member
Wszystko pięknie, wszystko ładnie, ale jak mam podłączone zewnętrzne głośniki na chinch (te z tyłu) audio out... nie słychać dzwięku:/
w starym philipsie mialem tak samo i wszystko grało.
Poza tym telewizor rewelacja!!

jery--

New member
Bez reklam
W starym było wyjście audio analogowe (dwa chinche, biały i czerwony), a tutaj masz wyjście cyfrowe coaxial (jeden cinch czarny).
Teraz wszystko zależy do czego ten dźwięk wyprowadzasz i czy to urządzenie ma wejście cyfrowe na fonię typu coaxial.

pozdrawiam

mat22

New member
no wlasnie jest kicha, juz dzwonilem do supportu philipsa, mam glosniki ktore maja TYLKO wyjscia chinch oraz jack:/

Do góry