Philips 37PF7641D

random

New member
Witam
Ostatnio szukałem sobie telewizora, przejrzałem to forum, zjeździłem sklepy i ani o krok nie zbliżyłem się do wyboru. W końcu w sobotę porozmawiałem sobie konkretnie ze sprzedawcą w Euro i on polecił mi ten model Philipsa. Ponieważ ani na tym forum ani na innych nie znalazłem zbyt wielu informacji o tym modelu postanowiłem założyć ten wątek, gdyż może kogoś to zainteresuje.
Zacznę może od tego, że mam dość słaby sygnał, bo jest to na razie analog UPC, a priorytetem u mnie jest oglądanie sportu. Także po przeczytaniu i wysłuchaniu różnych opinii, byłem nastawiony na to, że dopóki nie będę miał cyfrówki to sobie za bardzo nie pooglądam. Okazało się jednak, że obraz jak na zwykły kabel antenowy z UPC jest rewelacyjny! Żadnych problemów ze smużeniem w dynamicznych scenach (a oglądałem MŚ w hokeju). Nie zauważyłem również problemów z kątami. No i ta cena. W Euro był za 4000 z hakiem, a oferta sklepów netowych zaczyna się w zasadzie od 5 000.

Jednym słowem śmiało mogę go polecić dla osób ze słabszym sygnałem. Pixel Plus 2 rządzi :)

Do góry