dj_tapczan
New member
Witam.
Mam zamiar zakupić telewizor LCD. Niestety, ale musi to być 26''.
Poczytałem oczywiście trochę w necie, poprzeglądałem forum, oraz odbyłem kilka wycieczek po sklepach.
Jak na razie mój wybór to PHILIPS 26PF7321/12 lub Sony BRAVIA KDL-26S2010. Z naciskiem na Philipsa.
I tutaj pytanie do posiadaczy, jak sprawuje się ten sprzęcik??
A może osoby posiadające jakąś wiedzę w temacie (ja jestem zielony
) podpowiedzą czy to dobry wybór??
Poza tym mam pytanko, czym rożni się technologia Pixel Plus od Crystal Clear III ?? (czyli jedyna roznica między Philipsami 26PF7321/12 a 26PF5321/12).
Może lepiej jednak Sony??- osobiscie poza cena w jakości nie widzę różnicy.
A może polecicie jakis inny LCD 26''- przy czym ze względu na obsługę gwarancyjną zdecydowanie odpada Samsung (mam niemiłe doświadczenia z monitorem LCD).
Mam zamiar zakupić telewizor LCD. Niestety, ale musi to być 26''.
Poczytałem oczywiście trochę w necie, poprzeglądałem forum, oraz odbyłem kilka wycieczek po sklepach.
Jak na razie mój wybór to PHILIPS 26PF7321/12 lub Sony BRAVIA KDL-26S2010. Z naciskiem na Philipsa.
I tutaj pytanie do posiadaczy, jak sprawuje się ten sprzęcik??
A może osoby posiadające jakąś wiedzę w temacie (ja jestem zielony

Poza tym mam pytanko, czym rożni się technologia Pixel Plus od Crystal Clear III ?? (czyli jedyna roznica między Philipsami 26PF7321/12 a 26PF5321/12).
Może lepiej jednak Sony??- osobiscie poza cena w jakości nie widzę różnicy.
A może polecicie jakis inny LCD 26''- przy czym ze względu na obsługę gwarancyjną zdecydowanie odpada Samsung (mam niemiłe doświadczenia z monitorem LCD).