Jarecki 123
New member
Witam wszystkich.
Po wielu dniach przeszukiwania internetu, po kilku wizytach w marketach dalej nie wiem co kupić
Moje wymagania:
- 46, 47 cali oczywiście Full HD
- pasywne 3D
- otwarta i szybko działająca przeglądarka internetowa, czyli nie tylko funkcje smart
- obraz ostry i wyraźny, czerń czarna, biel biała, bez chmurek równo podświetlony, bez rozmycia w ruchu, dobry przy oglądaniu zwykłych programów i HD
- współpraca z dyskiem USB
- matryca najlepiej matowa (lustro już mam
- cena do 4000,- zł.
Wizyty w marketach niewiele pomogły.
Zależy co jest podłączone do TV - te same modele mają inne obrazy.
W każdym markecie sprzedawca poleca co innego - najczęściej Sama albo LG.
Zastanawiam się nad tymi modelami:
LG 47LM640S - to mi poleca sprzedawca w markecie
LG 47LM660S - wyższy model, ale podobno przeglądarka internetowa fatalnie działa
PHILIPS 47PFL6007K/12 - tu podobno wszystko super ale jakieś problemy z softem, nie do końca dopracowane oprogramowanie
Liczę na jakieś drogowskazy z Waszej strony.
Pozdrawiam
Po wielu dniach przeszukiwania internetu, po kilku wizytach w marketach dalej nie wiem co kupić
Moje wymagania:
- 46, 47 cali oczywiście Full HD
- pasywne 3D
- otwarta i szybko działająca przeglądarka internetowa, czyli nie tylko funkcje smart
- obraz ostry i wyraźny, czerń czarna, biel biała, bez chmurek równo podświetlony, bez rozmycia w ruchu, dobry przy oglądaniu zwykłych programów i HD
- współpraca z dyskiem USB
- matryca najlepiej matowa (lustro już mam
- cena do 4000,- zł.
Wizyty w marketach niewiele pomogły.
Zależy co jest podłączone do TV - te same modele mają inne obrazy.
W każdym markecie sprzedawca poleca co innego - najczęściej Sama albo LG.
Zastanawiam się nad tymi modelami:
LG 47LM640S - to mi poleca sprzedawca w markecie
LG 47LM660S - wyższy model, ale podobno przeglądarka internetowa fatalnie działa
PHILIPS 47PFL6007K/12 - tu podobno wszystko super ale jakieś problemy z softem, nie do końca dopracowane oprogramowanie
Liczę na jakieś drogowskazy z Waszej strony.
Pozdrawiam