rejestr123
New member
Z testów wynika że obraz jest równie dobry i tutaj i tutaj, natomiast nie mogę doczytać, czym różnią się te modele najbardziej, biorąc pod uwage że w cenie jest to 1,5k ?
Ad. DT60 vs ET60, z pamięci:Z testów wynika że obraz jest równie dobry i tutaj i tutaj, natomiast nie mogę doczytać, czym różnią się te modele najbardziej, biorąc pod uwage że w cenie jest to 1,5k ?
Na temat wielkości ekranu na necie na pewno leżą terabajty eleaboratów, ale mnie najbardziej przekonywały te, że jeżeli myślisz i przymierzasz się do przekątnej x, weź rozmiar przynajmniej x+1. I rzeczywiście: początkowo byłem na 100% przekonany na 42, choć mocno rozważałem 47, jednak bałem się, czy za bardzo nie "przegnę"... Ostatecznie zdecydowałem się na 47, i od razu cieszyłem się, że nie 42, bo plułbym sobie w brodę... A teraz żałuję (choć to może zbyt mocne słowo), że nie wziąłem 50, amoze nawet 55Teraz tylko czy wziąć: 55DT60 czy 60DT60 - tutaj też to nie jest tylko różnica 5 cali.... ?
Salon ma ok 30m2 wiec te 5 cali teoretycznie się przyda, no i 60DT60 z tego co widzę ma obsługę flash...
Powiem może tak: pobieżnym rzutem oka w Ceneo widzę, że różnica 55/60 DT60 wynosi ok 2. tys. Co do kasy trudno się wypowiadać za czyjś portfel. Jeśli Cię stać... Osobiście brałbym ten większy (wg. zasady z poprzedniego akapitu), aczkolwiek z mocnym dogadaniem się ze sprzedawcą w sprawie wypróbowania (np. przez tydzień) oraz możliwości ewentualnego zwrotu. Lub celowo kupić przez internet - masz wtedy bez łaski ustawowe 10 dni na zwrot bez podania przyczyn. Tak kupowałem swój tv.ale czy warto dopłacać 3 tys ?