A to ciekawe, bo ja zadałem identyczne pytanie i dostałem identyczną odpowiedź, tylko bez NIE - zatem, że posiada panel IPStomal38 napisał:Witamy!
Uprzejmie informujemy, że LCD TX-32LX85P nie posiada panelu IPS-alpha
Z poważaniem,
Info / Panasonic Polska
EL> Witam .Chciałem się dowiedzieć czy model telewizora LCD TX-32LX85P (z literką P na końcu)posiada panel IPS-alpha? dziękuje za odpowiedz
Hen56 napisał:Witam !
To mój pierwszy post na tym Forum - kłaniam się wszystkim "Panasonowiczom"
Od wczoraj jestem posiadaczem TX37LX85 P - zobaczymy czy zadowolonym !
Na razie jest ok - jeszcze jestem na analogowym sygnale, ale "moja"
kablówka (Telpol) oferuje cyfrową, łącznie z HD. Zamówimy - zobaczymy
A wracając do głównego wątku, chociaż już chyba "po sprawie":
- qrcze, nie mogę (na razie!) wklejać linka, ale na polskiej stronie Panasonicl ten telewizor ma w/w panel
Pozdróweczka i do usłyszenia !
Witam !Ma_R_tinezku napisał:Z tym Telpolem cyfrowym to bym się zastanowił. Też jestem posiadaczem tego lcd-eka i telpolu. Niestety albo jam mam tak mało wprawne oko ale nie widzę różnicy w sygnale z kabla zwykłego antenowego a sygnale sd z tunera cyfrowego telpolu. Faktycznie programy HD wyglądają rewelacyjnie ale wydawać 60pln tylko z powodu 6 programów w HD? Lepszym wyjściem ( a i tańszym) byłoby wzięcie któregoś z pakietów telewizji cyfrowych gdzie sygnał sd jest o wiele lepszy jakościowo od telpolu.
kajtas11 napisał:Jeśli chodzi o matryce IPS Alpha to na 100% te modele jej nie mają.
Pozdro.
Modele P też posiadają DVB-T (trzeba tylko przy instalacji wybrać np. czechy a nie polskę, aby się uaktywnił, oraz sorroundmeduza88 napisał:Za to modele 84 F posiadaja dodatkowo tuner DVB-T oraz sorround.