Panasonic SC-PT850

krzys129

New member
Ja mam koledzy problem jak uzyskać dziwięk w tylnych głośnikach? Bo jak narazie to niemam pojęcia poco one wogule stoją jak nie mają zamiaru grać. Tzn:Dziwiek z radia jest na wszystkich głośnikach Ale jak puszcze dziwięk z telewizora po przez kino domowe to grają dwa przednie i centralny głośnik natomiast tylne milczą. podczas oglądania DVD nagranych z kompa to grają tylko dwa przednie centralny i tylne głosiniki milczą proszę o pomoc może cos zile robie. Bo instrukcja jest do bani "ić do str tej:tamtej itp"Telewizor mam Panasonica Połaczony czinczą z dwoma końcówkami i przewodem HDMI

banjo

New member
Sc-ht 850

witam. ja mam panasonica SA-HT 990. i dzwięk z wszystkich kanałów mam z każdego żródła.ustawienie korektora mam na tryb MOVIE jest jescze opcja regulacji surroundu od -6 do +6 wtedy reguluje sie poziom miedzy przednimi głosnikami a tylnimi. U Ciebie są napewno te same opcje. proponuje przełaczyc na pilocie u mnie to SRD ENH. wtedy przełacza sie zaprogramowane korekcje. możliwe że masz ustawione heavy lub np. soft i cos w tym stylu,wtedy rzeczywiscie grają tylko przednie głosniki. ja słucham wszystkiego tylko na ustawieniu MOVIE regulacja surround np na +3 pprzyciskiem na pilocie CH SELECT i regulacja subwoofera do +4 i nie ma mocnych . z wszystkich zaprogramowanych korekcji movie jest najlepsze nawet do muzyki.wszystko idzie pięknie w 6 kanałach mp3, dvd poprostu wszystko, a do dzwieku przyczepic sie nie można. rewelka o filmach nie wspominając. proponuje i siebie to sprawdzic. mam nadzieje że troche pomogłem. pozdrawiam.

Kerisan

New member
Napisy w SC-PT850

Witam,
mam pytanie do użytkowników kina domowego Panasonic SC-PT850, czy istnieje możliwość zmiany czcionki w tym kinie? Ta czcionka ustawiona fabrycznie jest strasznie niewyraźna i bardzo źle się czyta.
Pozdrawiam

Do góry