Panasonic L37E5E a Netgear WNDA3100 v2

kretka

New member
Witam,

Czy ten zamiennik Panasowego adaptera WiFi jaki polecacie do TV Panasonica (w tym E30) powinien działać z E5? Na opakowaniu jest napisane, że działa z TV Panasonica a ja nie potrafię go do tego zmusić.. Kiedy wchodzę w konfigurację sieci i przełączam z przewodowej na bezprzewodową dostaję komunikat, że powinienem podłączyć adapter WiFi (jest podłączony) i dupa..tak jest w kółko. Stąd pytanie..coś źle robię czy mnie informacje producenta i te jakie znalazłem tu zainspirowały do wyrzucenia 130 zł w błoto?

crownart

New member
Dołączam się do prośby. Też wywaliłem ponad 130 zeta na tego Netgeara i liczyłem że aktualizacje tv coś zdziałają. A tu dalej nic:) Tv ma najnowsze oprogramowanie i dalej tego dongla nie widzi. Posiadam L42E5E podpięty do sieci po kablu ale cały czas z nadzieją na aktualizację sprawdzam czy Netgear zadziała.

kretka

New member
to sam sobie odpowiem..seria 2012 telewizorów Panasonica nie obsługuje tego dongla Netgeara..2011 i niżej wszystko działa, stąd E30 i pochodna działają a E5 już nie :/ niestety, taki lajf..nawet Panasonicowy adapter WiFi jest do modeli 2012 inny i nazywa się TY-WL20 a nie DY-WL10

ja swój zwróciłem do sklepu..na razie obejdę się bez internetu ;)

Do góry