Panasonic 55CXM710 jaka matryca

G

Grant2008

Guest
Czy to prawda że TV 55CXM710 ma matrycę VM natywną 100Hz czy tego kondona z lg czyli matryce IPS.:fool:

G

Grant2008

Guest
Chcę wymienić TV , jak już zdecyduję to zawsze wyskoczy coś Sony z Androidem wiesza się to samo czytam z Philipsem ,LG (55UF8007, 8017,8057) kręci klientów na matrycach "jak chłopów w sądzie" to samo dotyczy Szajsunga, więc już mam decyzja zapadła Panasonic 55cx750, i znowu czytam że do końca to nie jest tak wspaniale, aż wpadam na posta na Forum że 710 ma lepszy obraz od 750 bo ma matryce VM a nie IPS a pozostałe funkcje takie same.Więc zwracam się z prośbą o info czy warto wydac 5 tys. PLN na ten TV (55cxm710) czy poczekać na nowe Sharp-y (mam aktualnie 40LE830E dzięki Kikiemu, kupiłem w 2011 - zajebisty TV, jeszcze raz DZIĘKUJĘ).
Jak oglądam z kanapy to 2,5 m jak z mojego fotela na wprost to 3,7 m, z tyłu za TV jest okno i drzwi na słoneczny balkon.:blagam:

RHJG

New member
Bez reklam
Witam matryca w 710-MVA Innolux, 55CX750E - IPS, ja poczekałbym na Sharpa ma być super-hiper

G

Grant2008

Guest
RHJG, chyba skłaniam sie do Twojej propozycji i poczekam na nowe Sharp-y, zresztą zastanawiam się co teraz będzie reprezentował Sharp jak przejeli ich skośnoocy za wielkiego muru.
Zapowiedzi są buńczuczne, żeb:niewiem:y nie wyszło tak jak z Sony i Philipsem na 2015 z Androidem.

G

Grant2008

Guest
Slawko_23, byłem wczoraj w sklepie dla nie idiotów i powiem Ci że obraz panasa CX 750 wyglądał naprawdę blado, zaznaczam że nie grzebałem w ustawieniach i nie pytałem o taką możliwość personel.55CXM 710 nie mieli wystawionej więć nie porównałem.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Jeśli masz Właściwe wtyczki to Android gra jak z bajki.
Najgorzej gra u tych co go nigdy nie mieli.
Jak chcesz mieć efekt taki jak dał Ci Sharp powiększając wielkość - to ja brałbym Philipsa 55PUS7600 lub Sony 55X8509.
Jak będziesz niebieski, to masz specjalną ofertę z kalibracją gratis.

G

Grant2008

Guest
Kiki, czy warto kupić tego TX-55cxm710:blagam: Panasa czy czekać na nowe Sharpy.

Do góry