U mnie juz wisi on na stojaku
- kupiłem w Media Expert - mieli tylko 2szt. - jedna śmigana ale spakowana a jeden oryginał (wziąłem oczywiście oryginalnie zapakowanego) - tego śmiganego po lekkiej znajomości (jeszcze raz dzięki Karpaj :blagam
mogłem zobaczyć na żywo choć nie podłączaliśmy go do zasilania - szczerze mówiac wygląda o wiele lepiej od Panasa ale to oczywiście rzecz gustu (lepiej skrojony i o wiele węższa ramka).
Tak jak napisał KIKI - różnic miedzy Panasem a Philipsem jest dużo więc polecam dopłacić kilka stówek jeśli nie ma z tym problemu.
Obraz nie był jeszcze regulowany (nie było czasu) - do 22 powieszałem go
Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne (wcześniej był LCD Sharp 37") - obraz na HD bajka na SD jest gorzej ale nie ma tragedii.Multum opcji do ustawiania - nie mialem nawet czasu wszystkiego przejzec !
Głośniczki dają radę alei tak będę podłączał do kina.Menu rzeczywiście mogłoby chodzić trochę szybciej ale mozna się przyzwyczaić.Dziś załączę do niego PS3 i zobaczymy co bedzie.
Ambilighte - bajka - wieczorem niesamowicie to wygląda !!!
Jeszcze raz dziekuje wszystkim którzy przyczynili się do mojego wyboru i jeśli ktoś potrzebuje jakiś porad czy opinii proszę śmiało pisać (najlepiej na PW) - napewno odpowiem