niestety wymieniam swoja plazmę g30, która mi buczy na leda(raczej nie będę próbował niebuczącej plazmy.. a bardzo mam czuły na takie rzeczy słuch, a szkoda bo TV b. OK!),chciałbym was bardzo prosić o pomoc w wyborze. Jaki Led z poniższych. Wady i zalety jednego do drugiego?
1 PANASONIC TX-L42E30E
2 Samsung UE40D5500
3 Samsung UE40D5800
4 Samsung UE40D6100 (chociaż na 3d mi kompletnie nie zależy.. ale podejrzewam że seria 6xxx jest nowocześniejsza niz 5xxx to może i lepsza?)
6 ewentualnie jakiś sharp? tylko tutaj nie mam pojęcia jaki i czy w ogóle warto tą markę.
faworytem jest panasonic, ale bardzo chciałbym usłyszeć jakieś porównania albo opinie z użytkowania powyższych TV.. decyzje muszę podjąć do jutra wiec błagam o pomoc!
:blagam:
1 PANASONIC TX-L42E30E
2 Samsung UE40D5500
3 Samsung UE40D5800
4 Samsung UE40D6100 (chociaż na 3d mi kompletnie nie zależy.. ale podejrzewam że seria 6xxx jest nowocześniejsza niz 5xxx to może i lepsza?)
6 ewentualnie jakiś sharp? tylko tutaj nie mam pojęcia jaki i czy w ogóle warto tą markę.
faworytem jest panasonic, ale bardzo chciałbym usłyszeć jakieś porównania albo opinie z użytkowania powyższych TV.. decyzje muszę podjąć do jutra wiec błagam o pomoc!