gordoon1992
New member
Witam.
Posiadam kino domowe: PANASONIC 3D SC-BTT262EBK 2.1
Podłączyłem go do telewizora. Obraz i dźwięk jest.
Niestety nie wiem czemu, korzystając z AUX dźwięk na niektórych kanałach oraz piosenkach puszczanych z np. YouTube jest cichy. Jedna piosenka gra na głośności 3 a inne na 25. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje.
Kino domowe mam podłączone do telewizora: Samsung UHD Smart TV JU6000 Seria 6.
Dodam, ze podłączenie przez klasycznego Jacka oraz cyfrowy kabel audio nic nie pomogło.
Pisałem do Philipsa oraz Samsunga to obydwie firmy rozłożyły ręce...
Dodam, że jak wchodzę na telewizorze na test dźwięku to dźwięk jest prawidłowy podczas testu. Tak samo jak uruchamiam np.Discovery i w ustawieniach telewizora zmienię wejście liniowe (nie pamiętam na jakie) to dźwięk poprawia się na chwile i potem po zmianie kanału i powrocie znowu jest cicho. hmm..
Może ktoś coś wie na ten temat ??
Posiadam kino domowe: PANASONIC 3D SC-BTT262EBK 2.1
Podłączyłem go do telewizora. Obraz i dźwięk jest.
Niestety nie wiem czemu, korzystając z AUX dźwięk na niektórych kanałach oraz piosenkach puszczanych z np. YouTube jest cichy. Jedna piosenka gra na głośności 3 a inne na 25. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje.
Kino domowe mam podłączone do telewizora: Samsung UHD Smart TV JU6000 Seria 6.
Dodam, ze podłączenie przez klasycznego Jacka oraz cyfrowy kabel audio nic nie pomogło.
Pisałem do Philipsa oraz Samsunga to obydwie firmy rozłożyły ręce...
Dodam, że jak wchodzę na telewizorze na test dźwięku to dźwięk jest prawidłowy podczas testu. Tak samo jak uruchamiam np.Discovery i w ustawieniach telewizora zmienię wejście liniowe (nie pamiętam na jakie) to dźwięk poprawia się na chwile i potem po zmianie kanału i powrocie znowu jest cicho. hmm..
Może ktoś coś wie na ten temat ??