Panasonic 26lx50/32lx50

moris26tarnow

New member
Zwracam się z prośbą do użytkowników tych modeli LCD o opinie na ich temat pozytywne i negatywne
Interesuje mnie wasza opinia na temat jakości odbioru z kablówki,cyfry+,DVD i jak one wypadają w połączeniu z komputerem.Jaki model DVD (dvd,divix,jpg) polecacie do tych LCD.Jak wyglAda jego "czerń" w dzień i w nocy,czy nie przechodzi w fiolet jak w LG26LX2.I na koniec cena ile was kosztowały.Dziękuje za zainteresowanie i pozdrawiam wszystkich ;)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
różnica jest tylko z wielkości telewizora.
Tv Panasonic LX 50 - grają pod względem Twojego zapotrzebowania - gra znakomicie.
Nie ucieka w inne kolory jak to robi LG.
pozdrawiam

moris26tarnow

New member
i jeszcze jedno wysokośc modelu 32lx50 z podstawką to 635mm a bez podane jest 573mm,ja mam miejsce na max 600mm i pytanie czy te 3,5cm można w jakiś sposób obniżyc na podstawce?

moris26tarnow

New member
dzięki Kiki,trochu mnie załamałeś tą odpowiedzią :( nie wiele brakowało :( .Na to wygląda żę 32 calowego nie kupie żadnego,wymiary mam wys 600mm,szer 800mm.Pozostaje 26 cali.Doradźcie coś jeszcze w cenie do 4000zl 26" bo 32 chyba nie wejdzie żaden:(

Ostatnia edycja:

Tom0000

New member
moris26tarnow napisał:
Na to wygląda żę 32 calowego nie kupie żadnego,wymiary mam wys 800mm,szer 800mm.Pozostaje 26 cali.:(

?
Mierzylem w sklepie 32" philipsa = 92cm i 37" sharpa 98cm. Dziwne prawda ?
Wystarczy tylko poszukac odpowiedniej konstrukcji.
Z drugiej strony miejsce a nie kasa ograniczy tv jaki kupie do 37".

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
masz kilka modeli 80x80 x 26
Panasonic 32 Lx 50
JVC 32 X 70
wiec mozesz śmiało sięgać po 32 "

moris26tarnow

New member
sorki Kiki wysokośc mam 60cm a nie 80cm i tu jest problem brakuje kilka cm.Musze coś pomyślec o przeróbce wnęki na tv :D ,czego to sie nie robiło ze szwagrem w garażu :D

Do góry