Pad do PS3 wieczny problem - zamiennik

kret020573

New member
witam,
Panowie mam pytanie ostatnio udało mi sie rozwalić 2 oryginalne bezprzewodowe pady do PS3 każdy po 160żł. Zarówno w pierwszym i drugim przypadłość ta sama udało mi się wyłamać plastyk wokół lewej gałki pada (ci co grają w bijatyki typu UFC wiedzą o co chodzi). Kupiłem jakis badziew przewodowy na allegro za 30zł wyglądał tak samo jak oryginalny ale okazało się o czym nie wspomniał sprzedający a do czego przyznał sie dopiero później że te wszystkie zamienniki maja pomylone L1 z L2 i R2 z R2. Dla mnie ten układ klawiszy zupełnie odpada biorąc pod uwagę że nie we wszystkich grach da się przypisać określone ruchy. W związku z tym moje pytanie czy kupując przejściówke na USB z PS2 na Ps3 i podłaczając np. przewodowy "Pad Sony Playstation 2 Dual Shock 2 ORYGINALNY " wszystko bedzie ok. Róznica w cenie prawie 3 krotna.

kret020573

New member

Masta_J

Active member
Bez reklam
Nie rozumiem, żaden negatyw nie jest za pada (neutral zresztą również), jak więc wnioskujesz o wątpliwej jakości towaru?
Jeśli ktoś wystawia negatyw za czas oczekiwania na przesyłkę, która idzie z Hong Kongu i jest zaznaczone 3 tygodnie czas przesyłki to ktoś taki jest po prostu idiotą i tyle.

Pozdrawiam,

Do góry