Ostateczny wybór spośród 4 modeli.

bartii_mario

New member
Potrzebuję rady: który z tych czterech telewizorów wybrać. LG przekonuje mnie pilotem magic, który uważam za duże udogodnienie przy smart tv. Przy philipsie mam pewne obawy co do softu. Obecnie używam 55 cali philipsa jeszcze fullhd, wiem, że to już przestarzały sprzęt, ale niesmak pozostaje.
Uprzedzając pytania:
W grę wchodzą tylko telewizory dostępne w sklepie mediaexpert, gdyż na te TV będę miał 25% rabatu.

mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-lg-led-70un71003la za 2625 zł

mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-lg-led-70um7450pla za 2625 zł

mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-philips-led-70pus7555 za 2625 zł

mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-philips-led-70pus7855-12 za 3000 zł

Mazzi1

New member
Kupiłem dla dzieci un71 43 cale i jestem w szoku co do jakości obrazu. Nie wie jak bedzie przy 70 calach. Pewnie 4k poprawnie. Soft troche zamula to na minus. Mam też 55cali phililpsa 9104 i obraz troche rozczarowuje ale za to soft chodzi pięknie- android 8.pilot bardzo fajny. W lg pilot to porażka chyba że magic

Do góry