OPPO BDP-80 blu-ray player

Hermann

New member
Czy ktoś wie gdzie można to kupić w Polsce.

Jeśli ktoś ma już doświadczenia z tym playerem, to także chętnie wysłucham opinii.
Szczególnie interesuje mnie jak pracują porty USB, czy można podłączać zewnętrzny twardy dysk, czy obsługują NTFS itp.

Hermann

New member

Dzięki za podpowiedź.

Ale maja tam tylko wyższy model - OPPO BDP-83.
Wołają za niego jak Cygan za matke....:)

Mnie interesuje OPPO BDP-80, ale tego jak na razie tam nie ma.
Ale jeśli wrzucą taką wariacką przebitkę ceny jak na model 83 to i tak nie będzie sensu kupować.

Czy ktoś może ma inne pomysły

matias2004

New member
Z dostawa do domu w Polandzie 2300 zl.Z dostawa do szwagra w uk 1800 , oczywiscie z podatkami i clami.Przesylka okolo 10 dni.Multiregion.
Tez sie na niego czaje , ale nie wiem jaka jest praktyczna roznica miedzy 83 , a 80, czy warto doplacac.
bdp83- 2700 z dostawa do Polandu ,2200 do uk , ale nie wiem czy warto.

matias2004

New member
Hej , ten nie jest multiregion.Na ebayu mozna zamowic wysylke przez shopusa.Przysylaja do domu juz oclone i opodatkowane.600 dol player +382 dol wysylka z clem i podatkiem.Popatrzylem wlasnie dolar troche poszedl do gory to bedzie ciut wiecej cos ponad 2800.Ale bardziej sie oplaca , mniej o 200 dolcow , z wysylka do uk do kogos i za 10 funtow nadac busem do Polski.

adam6150

New member
Panowie. oppo wkrótce w Polsce. Wejdz na stronkę ...av.com.pl Jest wzmianka o Oppo, lub kup najnowszy numer miesięcznika AUDIO-VIDEO

OppO 83 - 3000pln
OppO 83 Special Edition - 5000pln

Horhe Ortega

New member
Hej , ten nie jest multiregion.Na ebayu mozna zamowic wysylke przez shopusa.Przysylaja do domu juz oclone i opodatkowane.600 dol player +382 dol wysylka z clem i podatkiem.Popatrzylem wlasnie dolar troche poszedl do gory to bedzie ciut wiecej cos ponad 2800.Ale bardziej sie oplaca , mniej o 200 dolcow , z wysylka do uk do kogos i za 10 funtow nadac busem do Polski.
Lub -OPPO BDP-83 HARDWARE MOD REGION-FREE BLU-RAY DVD PLAYER (aukcja 360230462876) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!

Ostatnia edycja:

matias2004

New member
No to wychodzi drożej , bo trzeba doliczyc clo plus vat (30 % jakies) plus opłate za przybicie pieczatki przez agencje celna z pod ciemnej gwiazdy jakies 200 zl.Polecam shopusa i wysyłke do jakiegos znajomego w uk , nie trzeba sie martwic jakimis agencjami celnymi i ich haraczami , jeszce jak sie trafi na celnika ktory tez by takie chcial a nie ma to zejdzie ze 2 tyg w samej agencji.Przerabiałem to, za rzecz kupioną za 300 dol przyslana do Polski zapłaciłem wiecej niż za rzecz kupiona za 700 dol wyslana przez shopusa do uk , z tym ze w samej agencji sprawa trwała około 2 tyg , a przez shopusa miałem po ok.10 dniach.

Hermann

New member
Panowie. oppo wkrótce w Polsce. Wejdz na stronkę ...av.com.pl Jest wzmianka o Oppo, lub kup najnowszy numer miesięcznika AUDIO-VIDEO

OppO 83 - 3000pln
OppO 83 Special Edition - 5000pln

Redakcja powołuje się na link do CinematiC. Ten sam link podawał już piotrflo.

Nie wiem, skąd Redakcja AV wzięła cenę 3000, bo w ich cenniku jest cena
3538 PLN.:

Oppo BDP-83, odtwarzacz Blu-ray Oppo BDP83, multiregion, bez blokady regionalnej Oppo

Może cena 3000 jest dla Redakcji AV wyłącznie?

Natomiast gdy zapytałem w Cinematic o OPPO-80 , otrzymałem taka odpowiedź:

"Nie posiadamy i nie będziemy go oferować.

Pozdrawiamy
Cinematic
"

Czyli , jeśli chodzi o OPPO-80 to nadal klops....:-(

Do góry