oppo 103d +stereo

marasik123

New member
witaj
mam pytanie do was
posiadam oppo 103d i sluzy mi w kinie który się podłączony******jest do procesora kina i końcówki mocy.
ale chciałbym polepszyć stereo wiec wymyśliłem sobie ze dokupię przedwzmacniacz stereo np. hagel, i podlacze go******a******z oppo 103d wykorzystam tidal, zadko słucham plyt cd.
co robić czy dokupić dac do mojego 103d i przedwzmacniacz czy zmienić się na oppo 105d i podlaczyć go z koncówką mocy
z góry dzięki

Nie od dzisiaj wiadomo , że Oppo 103 nie gra a 105 gra.
Daca nie podepniesz bezpośrednio do 103 , nie rozumie po co ci procesor kina skora wszystko masz w oppo i wystarczą ci tylko końcówki mocy.
Moim skromnym zdaniem to Oppo 105D plus dobry wzmacniacz z main in (fronty) plus wielokanałowa końcówka mocy dla reszty kanałów.
Tutaj mamy spore pole manewru jeśli chodzi o stereo, ja na przykład celuje w wzmacniacz lampowy z trybem pracy jako końcówka mocy w kinie dla frontów.

marasik123

New member
Nie od dzisiaj wiadomo , że Oppo 103 nie gra a 105 gra.
Daca nie podepniesz bezpośrednio do 103 , nie rozumie po co ci procesor kina skora wszystko masz w oppo i wystarczą ci tylko końcówki mocy.
Moim skromnym zdaniem to Oppo 105D plus dobry wzmacniacz z main in (fronty) plus wielokanałowa końcówka mocy dla reszty kanałów.
Tutaj mamy spore pole manewru jeśli chodzi o stereo, ja na przykład celuje w wzmacniacz lampowy z trybem pracy jako końcówka mocy w kinie dla frontów.

Hmm właśnie pojawił się oppo donica dac i dystrybutor polecił oppo podpisc oppo+dac przez digital
Lub poczekać ponieważ wychodzi następna 105d

Do góry