Dzięki wielkie za pomoc - już jest git
Teraz mam inny problem - chodzi o "Dlna" oraz "home media" - za każdym razem jeśli chodzi o dlna amplituner odtwarza jedynie muzę

- czy filmy i zdjęcia również można odtwarzać w ten sposób

A jeśli chodzi o "Home Media" to amplituner wyświetla nazwę laptopa, ale zaraz pojawia się komunikat 'authentication failed. You do not have permission to access this server" Co robię nie tak

Muszę jeszcze coś zrobić w laptopie

Jako że nie mam pl instrukcji do amplitunera, bardzo bym prosił :blagam: najlepiej o wytłumaczenie krok po kroku jak to wszystko ustawić żeby hulało...
:banned:
W takim razie użyj kabla hdmi: tv do dekoder bedzie dzwiek i obraz dla żony oraz podebni zapomocą kabla optycznego dekoder do ampli. bedziesz mial dzwiek dla siebie. Dodam jeszcze ze ja mam podobna sytuacje tylko ze z B.Ray odtwarzaczem.
Już jakiś czas temu to "ogarnąłem" więc teraz tylko w kwestii wyjaśnienia - "hybrid standby" rozwiążał problem

Wszystko mam podpięte przez hdmi, a w amplitunerze jest w/w funkcja która pozwala na oglądanie tv, blu ray'a, itd. bez włączania go... Pozdrawiam
Mam pytanko odnośnie ustawień sub'a - poczytałem trochę na forum żeby go ustawić na 120, a 'crossover" na 80 hz (były to ustawienia dla 616-ki, które zastosowałem u siebie) i trochę mnie dziwi że po kalibracji ustawiło mi go na -12, co sprawia że basy są ledwo słyszalne. Wiem, że najprościej jest ustawić go ręcznie, ale w sumie chyba po to jest autokalibracja żeby poustawiać wszystko jak najlepiej... Dodam że przód ustawiło mi na -2 i -1, central na -8, a tyły na -7 i -6, więc wszystko straaaaasznie cicho...