Posiadam zestaw głośników jamo 606,teraz czas na wybór ampli i mam parę pytań co lepiej zagra z tymi kolumnami onkyo czy hk,czemu o onkyo tak się dużo pisze kupa testów nagrody itd natomiast o nowych hk mało zwłaszcza o 255 albo ja słabo szukam.Pytania dotyczące hk 255.
1.czy warto dopłacic do hk255 500zł
2.czy w opcjach hk jest możliwośc regulacij niskich tonów
3.czy jest opcja zmiany impedacij jamo ma 6ohm hk 8ohm czy to nie ma znaczenia
4.czytałem że hk 255 ma problemy z bassem w stereo jest przytłómiony czy ktoś raczej nie umie ustawić
5.instrukcja obslugi jest po polsku?
6.i co lepiej nagłosni 25metrowy pokój
znajomy ma onkyo 504 i Quadral Quintas 500 granie mi się podoba ale chce żeby u mnie zagrało to jeszce lepiej więc co mam wybrać z tego co wyczytałem w jamo jest potencjał co go bardziej wykorzysta onkyo czy hk co ma hk 255 a czego nie ma onkyo 606 czy zauważe róznice pozdrawiam
1.czy warto dopłacic do hk255 500zł
2.czy w opcjach hk jest możliwośc regulacij niskich tonów
3.czy jest opcja zmiany impedacij jamo ma 6ohm hk 8ohm czy to nie ma znaczenia
4.czytałem że hk 255 ma problemy z bassem w stereo jest przytłómiony czy ktoś raczej nie umie ustawić
5.instrukcja obslugi jest po polsku?
6.i co lepiej nagłosni 25metrowy pokój
znajomy ma onkyo 504 i Quadral Quintas 500 granie mi się podoba ale chce żeby u mnie zagrało to jeszce lepiej więc co mam wybrać z tego co wyczytałem w jamo jest potencjał co go bardziej wykorzysta onkyo czy hk co ma hk 255 a czego nie ma onkyo 606 czy zauważe róznice pozdrawiam