Oled 65 cali, 10-13 tys zł

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Masz teraz extra modele w klasie cenowej :
  • LG 65 C45 za 8499 zł z [pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł
  • LG 65G45 za 10.999 zł z pakietem
  • Philips 65Oled 819 za 9499 zł z pakietem.
  • Samsung 65S90D za 9999 zł z pakietem.
Kiedy planujesz zakup ?

endie

New member
Kiedy planujesz zakup ?
Zakup jak najszybciej, podajesz ceny netto?

endie

New member
C4 leci na tym samym procku co C3...G4 jest na nowym procesorze ma MLA itd...
dzięki,
pytanie czy w przypadku LG warto dopłacić 3k zł za MLA i przyleganie do ściany ? MLA jest faktycznie takim skokiem ? widziałem recenzje w której w G4 fatalnie rozmywa się obraz. Co z Samsungiem 95? lepszy/gorszy od LGG4
. ?

Ostatnia edycja:

Alt0S

Active member
dzięki,
pytanie czy w przypadku LG warto dopłacić 3k zł za MLA i przyleganie do ściany ? MLA jest faktycznie takim skokiem ? widziałem recenzje w której w G4 fatalnie rozmywa się obraz. Co z Samsungiem 95? lepszy/gorszy od LGG4
. ?
Jeśli chodzi o mnie,to 3k za MLA to, strata pięniędzy.MLA sprawdza się w pokoju lub salonie,w którym jest duże nasłonecznienie. Jeśli chodzi o mnie,to mój C3 stoi w salonie i też mam dużo słońca i jestem bardzo zadowolony. Widziałem G4 i C4 i jakoś szału technologicznego nie zauważyłem. G4 ma nowszy procesor, chromecast i kilka dodatkowych opcji,a reszta ta sama. chromecast bedzie w starszych modelach za rok.

endie

New member
Jeśli chodzi o mnie,to 3k za MLA to, strata pięniędzy.MLA sprawdza się w pokoju lub salonie,w którym jest duże nasłonecznienie. Jeśli chodzi o mnie,to mój C3 stoi w salonie i też mam dużo słońca i jestem bardzo zadowolony. Widziałem G4 i C4 i jakoś szału technologicznego nie zauważyłem. G4 ma nowszy procesor, chromecast i kilka dodatkowych opcji,a reszta ta sama. chromecast bedzie w starszych modelach za rok.
Dziekuje,
Wychodzi na to, że najlepszą opcją jest obecnie zakup C3, jak nie ma różnicy miedzy C3 i C4, to po co przepłacać. O MLA pomyślałem tak samo jak Ty. zakup planuje w tym tygodniu, jak by ktoś miał inne doświadczenia to chętnie poczytam.

Alt0S

Active member
Dziekuje,
Wychodzi na to, że najlepszą opcją jest obecnie zakup C3, jak nie ma różnicy miedzy C3 i C4, to po co przepłacać. O MLA pomyślałem tak samo jak Ty. zakup planuje w tym tygodniu, jak by ktoś miał inne doświadczenia to chętnie poczytam.
Kupuj C3 i nie patrz się na nowe modele. C4 to tak naprawdę C3 (ma tylko chromecast'a wbudowanego - nowsza wersja OS). W C3 będzie w 2025.

Ostatnia edycja:

rajqu

New member
Kiedy planujesz zakup ?
kiki a potwierdzasz lub nie to zielenienie matrycy na C45?

rajqu

New member
Jest dostępny 5.519 zl

Dajesz linka gdzie nawet na stronie jest statsu "archiwalny"
C3 jest praktycznie niedostępny teraz zostały dwa sklepy krzak.
C45 2 tysiące droższy i jeszcze podobno zielenieje matryca pod kątem

Do góry