Zakup jak najszybciej, podajesz ceny netto?Masz teraz extra modele w klasie cenowej :
Kiedy planujesz zakup ?
- LG 65 C45 za 8499 zł z [pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł
- LG 65G45 za 10.999 zł z pakietem
- Philips 65Oled 819 za 9499 zł z pakietem.
- Samsung 65S90D za 9999 zł z pakietem.
dzięki,C4 leci na tym samym procku co C3...G4 jest na nowym procesorze ma MLA itd...
Jeśli chodzi o mnie,to 3k za MLA to, strata pięniędzy.MLA sprawdza się w pokoju lub salonie,w którym jest duże nasłonecznienie. Jeśli chodzi o mnie,to mój C3 stoi w salonie i też mam dużo słońca i jestem bardzo zadowolony. Widziałem G4 i C4 i jakoś szału technologicznego nie zauważyłem. G4 ma nowszy procesor, chromecast i kilka dodatkowych opcji,a reszta ta sama. chromecast bedzie w starszych modelach za rok.dzięki,
pytanie czy w przypadku LG warto dopłacić 3k zł za MLA i przyleganie do ściany ? MLA jest faktycznie takim skokiem ? widziałem recenzje w której w G4 fatalnie rozmywa się obraz. Co z Samsungiem 95? lepszy/gorszy od LGG4. ?
Dziekuje,Jeśli chodzi o mnie,to 3k za MLA to, strata pięniędzy.MLA sprawdza się w pokoju lub salonie,w którym jest duże nasłonecznienie. Jeśli chodzi o mnie,to mój C3 stoi w salonie i też mam dużo słońca i jestem bardzo zadowolony. Widziałem G4 i C4 i jakoś szału technologicznego nie zauważyłem. G4 ma nowszy procesor, chromecast i kilka dodatkowych opcji,a reszta ta sama. chromecast bedzie w starszych modelach za rok.
Kupuj C3 i nie patrz się na nowe modele. C4 to tak naprawdę C3 (ma tylko chromecast'a wbudowanego - nowsza wersja OS). W C3 będzie w 2025.Dziekuje,
Wychodzi na to, że najlepszą opcją jest obecnie zakup C3, jak nie ma różnicy miedzy C3 i C4, to po co przepłacać. O MLA pomyślałem tak samo jak Ty. zakup planuje w tym tygodniu, jak by ktoś miał inne doświadczenia to chętnie poczytam.
Wszystko fajnie ale C3 jest już niedostępny.Kupuj C3 i nie patrz się na nowe modele. C4 to tak naprawdę C3 (ma tylko chromecast'a wbudowanego - nowsza wersja OS). W C3 będzie w 2025.
Jest dostępny 5.519 zlWszystko fajnie ale C3 jest już niedostępny.
kiki a potwierdzasz lub nie to zielenienie matrycy na C45?Masz teraz extra modele w klasie cenowej :
Kiedy planujesz zakup ?
- LG 65 C45 za 8499 zł z [pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł
- LG 65G45 za 10.999 zł z pakietem
- Philips 65Oled 819 za 9499 zł z pakietem.
- Samsung 65S90D za 9999 zł z pakietem.
Dajesz linka gdzie nawet na stronie jest statsu "archiwalny"Jest dostępny 5.519 zl
![]()
Telewizor LG 65” OLED evo 4K Smart TV ze sztuczną inteligencją, 120Hz, OLED65C3 - OLED65C32LA | LG PL
Odkryj LG OLED65C32LA. Kliknij, aby sprawdzić zdjęcia, opinie i specyfikacje techniczną LG Telewizor LG 65” OLED evo 4K Smart TV ze sztuczną inteligencją, 120Hz, OLED65C3.www.lg.com
Nie zauważyłem...przepraszamDajesz linka gdzie nawet na stronie jest statsu "archiwalny"
C3 jest praktycznie niedostępny teraz zostały dwa sklepy krzak.
C45 2 tysiące droższy i jeszcze podobno zielenieje matryca pod kątem
Wyssałem ci priv w sprawie TV teraz dodaje c45Robiliśmy kalibrację profesjonalną, nie zilenieje matryca !