Odtwarzanie filmów z USB na telewizorze

kemot1991

New member
Witam,
mam telewizor philipsa ambilight model 42PFL9603D i chciałbym na nim odtworzyć z pendrive film. Jest w telewizorze wejście USB podłączam pendrive telewizor mi go czyta, znajduje folder z filmem ale tego filmu już nie widzi. Nie wiem dlaczego tak się dzieje? Film jest w formacie avi. Czytałem instrukcję obsługi ale nic tam nie znalazłem.
Proszę o pomoc

Pr3dator

New member
Z tego co sie doczytalem to nie odtwarza filmow. Ktos pisal w tej sprawie do serwisu (w sprawie tego czy nowe oprogramowanie bedzie to obslugiwac.Niestety chyba na chwile obecna lipa).

Jump

New member
Telewizory serii 9 marki Philips wyposażone w USB odtwarzają następujące pliki: MP3, WMA od wersji 2 do wersji 9.2, pliki pokazu slajdów (.alb), zdjęcia w formacie JPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-Program-stream PAL, WMV9/VC1. Proszę sprawdź czy wina nie leży po stronie zapisu na dysku.

Szanowny Ekspercie, nie wiem dlaczego nazywasz się "Ekspertem" jeśli kompletnie nie wiesz jakie informacje przedstawisz na forum :) Użytkownik kemot1991 pytał o model 42PFL9603D - to jest model z 2008 roku, te telewizory odtwarzały przez USB tylko filmy w formacie MPEG1 i MPEG2, natomiast to co podałeś dotyczy telewizorów z 2009 roku. Temat wiele razy przerabiany na forum, wystarczy poszukać.

Do góry