Serdecznie witam wszystkich forumowiczów.
Zgłaszam się w swoim pierwszym poscie z pewnym pytaniem majac nadzieje ze znajdzie sie osoba chetna do rozwiania moich watpliwosci
mianowicie zastanawiam sie nad kupnem nowego odtwarzacza DVD z wyjsciem HDMI (posiadam TV philips 32cale CRT - kazdy wie o jaki chodzi).
Wacham sie pomiedzy dwoma modelami a mianowicie:
Samsung DVD-HD860 oraz
philips 5900
zamierzam podpiac odtwarzacz via HDMI - no chyba ze jest lepsze rozwiazanie do tego typu TV.
na odtwazaczu zamierzam ogladac wszystkiego typu materialy tj. DVD, DIVX, MP3.
Prosze uzytkownikow o pomoc w wyborze osobie ktora dopiero poznaje swiat HD
, ewentualnie o inne propozycje w podobnym przedziale cenowym.
Nie bede ukrywal ze szczegolnie mi chodzi o jakos obrazu - do dekodowania sygnalu mam amplituner a wiec wbudowany dekoder audio jest mniej wazny
pozdrawiam i dzieki za udzielne jakis podpowiedzi
Zgłaszam się w swoim pierwszym poscie z pewnym pytaniem majac nadzieje ze znajdzie sie osoba chetna do rozwiania moich watpliwosci
mianowicie zastanawiam sie nad kupnem nowego odtwarzacza DVD z wyjsciem HDMI (posiadam TV philips 32cale CRT - kazdy wie o jaki chodzi).
Wacham sie pomiedzy dwoma modelami a mianowicie:
Samsung DVD-HD860 oraz
philips 5900
zamierzam podpiac odtwarzacz via HDMI - no chyba ze jest lepsze rozwiazanie do tego typu TV.
na odtwazaczu zamierzam ogladac wszystkiego typu materialy tj. DVD, DIVX, MP3.
Prosze uzytkownikow o pomoc w wyborze osobie ktora dopiero poznaje swiat HD
Nie bede ukrywal ze szczegolnie mi chodzi o jakos obrazu - do dekodowania sygnalu mam amplituner a wiec wbudowany dekoder audio jest mniej wazny
pozdrawiam i dzieki za udzielne jakis podpowiedzi