witam, mam nadzieje że piszę w odpowiednim dziale.
zamierzam kupić odtwarzacz (bellwood.pl/new/index.php?option=com_content&task=view&id=77&Itemid=34) Bellwood 311U i chcę do niego dosztukować głośniki, bo "nagłośnienie" z telewizora to nieporozumienie. a że na rtv się nie znam, to pytam
czy mając głośniczki (moc 2x 20W) od takiej (au.lge.com/products/model/detail/audio_hifisystem_microhifisystem_lxm240.jhtml) micro wieży LG, oczywiście zakończone kabelkami "+ i -" mogę u jakiegoś elektronika zrobić na nich cinche i podpiąć do dvd? czy nie, bo nie da się zrobić cinchy, lub nie bo zniszczę wyjścia audio i potrzebuje jeszcze wzmacniacza (lub 'poświęcić' wspomnianą wieże której teraz używam przy komputerze ze starymi, 20-letnimi unitrami
).
z góry dzięki za wsparcie i przepraszam za upośledzone linki które trzeba przekopiować ale jest ograniczenie dla nowych userów.
zamierzam kupić odtwarzacz (bellwood.pl/new/index.php?option=com_content&task=view&id=77&Itemid=34) Bellwood 311U i chcę do niego dosztukować głośniki, bo "nagłośnienie" z telewizora to nieporozumienie. a że na rtv się nie znam, to pytam
z góry dzięki za wsparcie i przepraszam za upośledzone linki które trzeba przekopiować ale jest ograniczenie dla nowych userów.
Ostatnia edycja: