Witam planuje stworzyć w domu kino domowe. Chce oglądać filmy w jakośći hd i do tego będzie mi oczywiście potrzebnny odtwarzacz br. Czy jakość odtwarzanych filmów w odtwarzacz za 300 zł znacznie będzie się różnić od tych za ok 700 czy nie opłaca się przepłacać? Planuję oglądać filmy z dysku zewnętrznego , a więc kolejne moje pytanie czy usb poradzi sobie z filmami full hd? Czy może lpeiej wybrac wd tv? Mógłbym poprosić o jakąś poradę odnośnie odtwarzacza br ? Myślałem nad modelem SONY BLU-RAY BDP-S480 B 3D
Jednak na razie jakość filmów 3d mnie nie zachęca , nie planuję ich oglądać i nie jestem pewien czy będę stwarzał sieć bezprzewodową w domu a generalnie chodzi mi o to żeby odtwarzacz odtwarzał filmy w najlepszej jakośći i żęby sobie radził z każdym formatem . Z góry dziękuję serdecznie za odpowiedź·
Jednak na razie jakość filmów 3d mnie nie zachęca , nie planuję ich oglądać i nie jestem pewien czy będę stwarzał sieć bezprzewodową w domu a generalnie chodzi mi o to żeby odtwarzacz odtwarzał filmy w najlepszej jakośći i żęby sobie radził z każdym formatem . Z góry dziękuję serdecznie za odpowiedź·