Nowy interfejs Smart TV w telewizorach firmy Panasonic.

accu

New member
Bez reklam
Witam uprzejmie,

W dniu 12 lutego 2013 r. znany recenzent brytyjski John Archer pisze na dwóch stronach o
nowym interfejsie Smart TV w nowych telewizorach firmy Panasonic.
Z tekstem i zdjęciami chętnych do zapoznania się zapraszam uprzejmie na stronkę:

Panasonic

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Trawertyn

New member
Ciekawe czy to nowe menu dla aplikacji internetowych obejmie tylko nowe modele czy starsze też doczekają się zmian i kiedy? Mogliby też nad odtwarzanie muzyki z usb popracować bo to co jest teraz jest niezbyt przyjazne.

lajkonik122

Klub HDTV.com.pl
vip
Prawdopodobnie nowy smart bd tylko w nowych telewizorach panasonica, coz marketing. Nawet jesli stare tv doczekaja sie aktualizacji to pewnie trzeba bd na nia troche poczekac

zoren86

New member
Wygląda to o niebo lepiej niż w wersjach 2012. Wydaje mi się że nie wprowadzą nowego interfejsu do ubiegłorocznych modeli. No nic zobaczymy, poczekamy.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

accu

New member
Bez reklam
Wygląda to o niebo lepiej niż w wersjach 2012. Wydaje mi się że nie wprowadzą nowego interfejsu do ubiegłorocznych modeli. No nic zobaczymy, poczekamy.

Witam uprzejmie,

Podzielam w pełni Twój pogląd w tym temacie.

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

lajkonik122

Klub HDTV.com.pl
vip
Nie przeczytalem calego artykulu (brak czasu) ale wychodzi na to ze ten nowy interfejs jest o wiele lepszy od starego i to dobrze ;] nie mialem zbytnio zarzutow do starego ale chetnie przetestuje nowy ;]

zoren86

New member
Szkoda tylko ze przy wybieraniu serwera plików jest wciąż te stare szare i brzydkie menu. Mogli się o to lepiej postarać bo wygląda ona jak z lat 90.

Do góry