..., a co Kolega myśli o amplitunerach?
Cóż, nie siedzę w temacie ampli. Mam już yamahę rxv-663, więc parcie na ten element mam za sobą. Pamiętam, jak rozpatrywałem pionki do 2000 zeta, to przestraszyłem się, że są wyposażone w wentylator.
Aczkolwiek firma pioneer ma u mnie najwięcej plusów. Ich produkty z każdej linii, czy to tv, czy bluray, czy ampli są wysokiej klasy, nie to co yamaha, co tylko ampli może się dobrym pochwalić, czy philips co ma dobrego bluray i tv.
I może dlatego wolałbym, by pionek 330 miał przez usb obsługę matroski i divx. To poprostu robi się standartem. Czekałem na to kilka miesięcy. A końcowy efekt mnie rozczarował.
Miałem już budżetowego dvd pionka, średni obraz, ale tego dźwięku nie zapomnę. Wolę kupić jakiegoś blueray z tej firmy. I może strzelę bdp-320, jest już za mniej niż 1100 zł. Tyle że mam już wszystko czytający sony bdp-s370 i nagrywargę dvd lg. I co? zrobię sobie z tego wieżę? Wolę wysoką jakość połączoną z wysoką funkcjonalnością - i to w jednym urządzeniu. Na razie ma to filipek 9500, co do którego obrazu jestem spokojny, tylko dźwiękowo nie wiem jaki jest w stosunku pionka 320/330.