Nie znajduję kanałów mimo silnego sygnału

yorgush

New member
Witam, mam taki problem iż posiadam platformę cyfrowego Polsatu HD, wszystko działało normalnie, sygnał jest silny, (zielona linia). Ostatnio jakieś dwa dni temu, wyjąłem kartę bo potrzebowałem spisać numer (nie wiedziałem że można to sprawdzić w navigasion) włożyłem z powrotem, i nie używałem, następnego dnia nie było prądu przez jakieś 8h, po czym włączam telewizor, i niby dobrze, wszystkie kanały są, ale nie ma obrazu ani dzwięku, a pasek z kanałem sie pokazuje. Przywróciłem ustawienia fabryczne, ustawiłem satelitę Hotbira 1-6 13" 12188MHZ rate 27,500KBs Polaryzacja pionowa FEC- Automatycznie, Sygnał zielony a mimo teo ciągle nie znajduje mi przy skanowaniu żadnej stacji telewizyjnej ani radiowej, ani kodowanych ani nie kodowanych, nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Z góry dziękuje za każdą pomoc.
Dekoder samsung dsb370g
Pozdrawiam Kamil

Ostatnia edycja:

yorgush

New member
Przepraszam na początku, bo nie ma opcji edytuj już. Udało mi sie już znaleźć stacje (odłączyłem od prądu dekoder) ale wie ktoś jak wyszukaćstacje tylko Polsatu? Bo skanowanie sieci nic nie znajduje jakoś, a selektatywne znalazło mi 1200 stacji i 400 stacji radiowych...

Do góry