Własnie jestem po pierwszych próbach. Oglądałem dwa filmy jeden przez euro drugi przez HDMI. Jakość Filmu przez HDMI powaliła mnie. Super obraz jakiego nigdy dotąd nie oglądałem. Co do zdjęć jutro sie pobawie będę miał więcej czasu.musti napisał:Mam starszy model ale bardzo mnie zainteresowała 750-tka - HDMI, PLmenu, Jukebox i Foto Album.
Model 650 jest beznadziejny, trochętańszy a pozbawiony wielu funkcji
Bardzo zainteresowała mnie funkcja foto albumu i stąd moje pytanie: Czy zdjęcia wyświetlane z dysku przez HDMI są w jakości HD?
Chyba nie za trudne jak na pierwsze zadanie?
No i czekam na opinie jak się sprawuje interpolacja do 1080![]()
a nie wystaczy HDMI?musti napisał:Aby nagrywarka pobrała programy musisz być podpięty kablem Euro - z tego co piszesz to tak jest więc spróbuj może w drugim gnieździe w LCD. Nie pamiętam czy na obu działa smartlink.
Wielkie dzięki! To jest tak jak człowiek nie ma pojecia o podstawowych sprawach. Wystarczyła mała sugestia i wszystko gada jak należy. Podłączyłem się euro do gniazda (smartlink) wystarczyło przeczytać opis gniazdamusti napisał:Aby nagrywarka pobrała programy musisz być podpięty kablem Euro - z tego co piszesz to tak jest więc spróbuj może w drugim gnieździe w LCD. Nie pamiętam czy na obu działa smartlink.
Olamill napisał:Witam,
Jestem nową osobą na tym forum.
Ostatnio szukam we wszystkich sklepach internetowych nagrywarki:
Nagrywarka DVD Sony RDR-HX750B.
Szukam też opini/komentarzy, czy ta nagrywarka jest dobra i polecana przez użytkowników. Bądź co bądź trochę kosztuje.
Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam,
Ola.
pisk napisał:Skoro szukasz w sklepach internetowych - to kup tam i w ciągu 10 dni zdecyduj, czy chcesz ją zatrzymać, czy zwrócić.
Gdybyś poświęciła trochę czasu, to na tym forum znajdziesz nieco (bo 750 to nowy model) opinii o tej nagrywarce.
Olamill napisał:Witam,
Jestem nową osobą na tym forum.
Ostatnio szukam we wszystkich sklepach internetowych nagrywarki:
Nagrywarka DVD Sony RDR-HX750B.
Szukam też opini/komentarzy, czy ta nagrywarka jest dobra i polecana przez użytkowników. Bądź co bądź trochę kosztuje.
Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam,
Ola.