Witam ostatnio naszło mnie na zmianę tv, obecnie na ścianie wisi plazma panasonic 37pv70-p chce kupić tv z 3d i większą przekątną oraz full hd, co nieco patrzę na filmy c+ prestiż hd z dreambox8000 (który to ma również dostać wsparcie dla 3d, zresztą niezły jest to kombajn prawie wszystkie formaty filmów mieli z wewnętrznego hdd) oraz pod tv również jest ps3, dużo grywam a że pokazało się parę fajnych gier z 3d oraz nadciągają hity ze wsparciem 3d jak gt5 czy nowy cod przyszedł czas na zmianę. Dawno nie tropiłem tematu związanego z zakupem tv wypadłem z obiegu, temat rzeka w sumie trzeba chyba z miesiąc poświecić na czytanie, goglowanie i oglądanie sprzętu aby mieć jako taki zarys. Ogólnie szukam tv co najmniej 40" max 50" z 3d + funkcją 2d=>3d i fullhd w cenie około 6 tyś. Z pewnością musi być wiekszy niż obecna plazma 37 cali do tego z miłą chęcią postawił bym na coś oszczędnego przy zużyciu prądu wiem o ile podskoczył mi rachunek po powieszeniu plazmy w pokoju w sumie to grzejnik elektryczny z wyświetlaczem
latem potrafił mi podnieść temperaturę o paręnaście kresek nie szło wysiedzieć sorki za off topa. Jak by ktoś mnie nakierował na jakie modele zwrócić uwagę co warto obejrzeć przy wizycie w sklepie, nie mówię że plazma jest beee bo pobiera dużo z gniazdka o ile jest jakaś warta uwagi to też zapoznam się z takowym sprzętem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam